Para varken denk gelmez yokken denk geliyor dünde 120 ye ventus 3x verildi 5090Boşuna demiyoruz bir süre açık tutma sen diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok hayat kurtaran taktik, taksit seçerek depodan aldığım tek ürün 5090 Astral'dı.
Haydaa, yakışmadı Amazon5070 gaming trioyu 6 taksit alabildim az önce amazon nedense anında iptal etti ahh beee
Yada stoğu alan kişiyle aynı anda satın aldılarHaydaa, yakışmadı AmazonŞüpheli işlem diye mi iptal ettiler?
hocam bende corsairin klavyesini yakaladım mesela 5bin ort 3bine bence gondermeleri gerekli burada o kadar fahis hatalık bi durum yok. thh basvursam haklı gorurler gibime geldiEntegrasyon hatası diyip skipleyebiliyorlar o durumu. Ben hepsiburadadan 60k lık rami 5k gibi bi fiyata çekmiştim iptal olmuştu thh ye verdim satıcıyı haklı buldular.
Evet hocam şüpheli işlemden iptal etmişler bundan kurtulmanın yolu yok mudurHaydaa, yakışmadı AmazonŞüpheli işlem diye mi iptal ettiler?
Anlık Vatan ;Dfs Ram iptal etti
1-2 gün ürün almamak. Bana da oldu çok fazla iptal ettiğim ürün vardı 2 gün elimi sürmedim düzeldi.Evet hocam şüpheli işlemden iptal etmişler bundan kurtulmanın yolu yok mudur