Sistem hazır değil dahaFan sesi nasıl?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynı model değildir herhalde
1000w mı aldınaldın mı dostum bende kullanıyorum 3 haftadır fakat sesi çok rahatsız ediyor beni psunun
evet 1000w1000w mı aldın
valla ben de bugün aldım gaming gen tr den kargoya verildi inşallah pişman olmam a tier diye gördüm ve aldım fiyatı en iyi bu vardıevet 1000w
cam son deneyimler nedir alınır mıvalla ben de bugün aldım gaming gen tr den kargoya verildi inşallah pişman olmam a tier diye gördüm ve aldım fiyatı en iyi bu vardı
Arkadaşlar hepinize yazayım. Öncelikle R9 9950x gibi bir işlemci ve 5070ti lı dizdim sistemi hani güçlü bir sistem. eski pc'im de rtx4070 vardı ve şuankinden çok daha sesli çalışıyordu.Arkadaş bi tane gerçek kullanım deneyimi yokmu su psu hakkında![]()
Bende ses yok biraz ısınıyorArkadaşlar hepinize yazayım. Öncelikle R9 9950x gibi bir işlemci ve 5070ti lı dizdim sistemi hani güçlü bir sistem. eski pc'im de rtx4070 vardı ve şuankinden çok daha sesli çalışıyordu.
Enermax'ı şöyle söyleyebilirim. PC yi toplarken anakarta bağlanan kabloları biraz uğraştırdı. 24 pin connectoru mesela birleşik değilde 20 pin ve 4 pin ayrı olarak geliyor yan yana kocaman ellerimle zar zor sokabildim. Kabloları biraz sert.
Kurulum sonrası ise deneyimim şöyle ki: Şimdi kasayı açtığımda hiç ses yok duyulmuyor hiçbirşey, 7 fanlı kasa artı 3 fanlı sıvı soğutucu ve psu dan hiç ses gelmiyor. 80 derecelere işlemci gelmediği sürece inanılmaz sessiz çalışıyor kasa vs. Şayet benim kasa tipi gereği arka tarafta yer alıyor psu. Kasanın arka tarafına geçtiğimde eğer odada evde hiç ses yoksa ve dışardan da hiç ses gelmiyorsa çok ufak PSU nun sesi duyuluyor. Yani 7 fanlı kasamdan bir tık daha sesli çalışıyor lakin kasadan ses çıkmıyor zaten. Eğer odada çok ufak bile ses varsa psu sesi duyulmaz. Şuana kadar hiç sorun yaşamadım. Kasayı da kendim topladım. Önerebilirim. 1000w gold sertifikalı bu fiyata alamazsınız. Çok araştırdım ama bu fiyata başka yoktu alınabilecek. Endişe ettim biraz alırken ama sorun yaşamadım.
Eğer kulağınız hayvan gibi hassas değilse bence bişey duymazsınız. Dışardaki rüzgar sesi daha rahatsız edici yani veya araba sesleri, benim için hiç sorun yok.
Sipariş geçtim hocam dün valla yapıcak bir şey yok biraz deneyimledikten sonra herşeyi açık açık yazıcam bakalım en ufak sesten nem kapan bi tip oldugumdan muhtemelen ses felan bana daha rahatsız edici gelir ancak dedigim gibi elime ulassın ondan sonra bakıcazArkadaşlar hepinize yazayım. Öncelikle R9 9950x gibi bir işlemci ve 5070ti lı dizdim sistemi hani güçlü bir sistem. eski pc'im de rtx4070 vardı ve şuankinden çok daha sesli çalışıyordu.
Enermax'ı şöyle söyleyebilirim. PC yi toplarken anakarta bağlanan kabloları biraz uğraştırdı. 24 pin connectoru mesela birleşik değilde 20 pin ve 4 pin ayrı olarak geliyor yan yana kocaman ellerimle zar zor sokabildim. Kabloları biraz sert.
Kurulum sonrası ise deneyimim şöyle ki: Şimdi kasayı açtığımda hiç ses yok duyulmuyor hiçbirşey, 7 fanlı kasa artı 3 fanlı sıvı soğutucu ve psu dan hiç ses gelmiyor. 80 derecelere işlemci gelmediği sürece inanılmaz sessiz çalışıyor kasa vs. Şayet benim kasa tipi gereği arka tarafta yer alıyor psu. Kasanın arka tarafına geçtiğimde eğer odada evde hiç ses yoksa ve dışardan da hiç ses gelmiyorsa çok ufak PSU nun sesi duyuluyor. Yani 7 fanlı kasamdan bir tık daha sesli çalışıyor lakin kasadan ses çıkmıyor zaten. Eğer odada çok ufak bile ses varsa psu sesi duyulmaz. Şuana kadar hiç sorun yaşamadım. Kasayı da kendim topladım. Önerebilirim. 1000w gold sertifikalı bu fiyata alamazsınız. Çok araştırdım ama bu fiyata başka yoktu alınabilecek. Endişe ettim biraz alırken ama sorun yaşamadım.
Eğer kulağınız hayvan gibi hassas değilse bence bişey duymazsınız. Dışardaki rüzgar sesi daha rahatsız edici yani veya araba sesleri, benim için hiç sorun yok.
Ben rahatsız olacağını sanmıyorum. Dediğim gibi eski bilgisayarımın sıvı soğutucusu normal hızında daha rahatsız ediciydi. Bundan hiç ses duymuyorum ne zaman duyuyorum dersen sadece odada en ufak ses duymazsam ve kasanın arka tarafına geçersem.Sipariş geçtim hocam dün valla yapıcak bir şey yok biraz deneyimledikten sonra herşeyi açık açık yazıcam bakalım en ufak sesten nem kapan bi tip oldugumdan muhtemelen ses felan bana daha rahatsız edici gelir ancak dedigim gibi elime ulassın ondan sonra bakıcaz![]()