Fenerbahçe Yine Son Dakika Berabere Kaldı! (Rizespor)

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,568
Kasımpaşa maçından sonra yine bir son dakika beraberliği yaşandı;

- 80. dk'ya kadar Rizespor'un 0-1 üstünlüğü ile giden maçta 72. dk'da Samet'e kırmızı kart çıktı ve Rize 10 kişi kaldı.
- Kısa süre sonra bir de penaltı verildi ve 80. dk'da Fenerbahçe penaltıdan durumu 1-1'e geldi.
- Kerem 86. dk'da durumu 2-1 yaptı.
- 90+8. dk'da Ederson'un hatalı çıkışı ile Rizespor maçı 2-2'ye getirdi ve maç böyle bitti.

Son düzenleme:
Anlamiyorum 2 1 ondesin neden savunma yaparsin. Kadron rakipten ustun yetmiyor rakip 1 kisi eksik. Bas onde kisa paslar ile rakip ya ceza sahasina yikilacak ya da risk alacak risk alirsa senin avantajin olur gol atip maci koparirsin. Seken toplari da sen toplarsin cunku 1 kisi fazlasin rakipten ama yok kasimpasa macinda oldugu gibi 2 1 ondeyken geriye yaslanip gol yiyip 2 2 yapip puan kaybedersin hem de sampiyonluk yarisi da

Fenerbahçe Rize'den ilk golü yediğinde kaybetmişti zaten.

Eski topçusu 2 sarı kart gördü ve atıldı, çok basit bir penaltı...

Allah'ın adaleti hiç bir zaman şaşmıyor arkadaş, bunu bir kez daha gördük. Son dakikadaki pozisyon gibi 100 pozisyon olsun 99'unda Ederson kaleden çıkmaz. Ama işte...

Kasımpaşa maçından sonra yine bir son dakika beraberliği yaşandı;

80. dk'ya kadar Rizespor'un 0-1 üstünlüğü ile giden maçta 72. dk'da Samet'e kırmızı kart çıktı ve Rize 10 kişi kaldı. Kısa süre sonra bir de penaltı verildi ve 80. dk'da Fenerbahçe penaltıdan durumu 1-1'e geldi. 90+8. dk'da Ederson'un hatalı çıkışı ile Rizespor maçı 2-2'ye getirdi ve böyle bitti.
70 DK 10 Kişi Sahadaydı Fenerbahçe Normal Yenilmesi . " Sidiki Chérif " İle Başlanmaz Hiç Bir Türlü Talisca ST Oynar Fred Arkasında Oynar Bu Kadar Basit .

Ayrıca Kerem Kadar Boş Bir Topçu'da Yok Musaba & Nene Kanatlarını En Son Ne Zaman Aktif 11'de Kullandı ?

Bu Maç Başlı Başına Yanlış 11 Tercihi İle Tedesco'ya Yazar Ederson'da Açılmaması Gerekirken Açıldı Büyük Bir Acemilik Resmen .

Son Dakikadaki Serbest Vuruş Ligin Özetidir Beyler Bu Arada .
işteydim maçı izleyemeım ama kanteyi saatsan rizeyi satın alırsın 2 dk açtım izleme fırsatı buldum kapattım sonra çok kalitesiz oynadı fener, bu kadro kalitesine yakışcak bir oyun sergilemedi, yarın gs de puan kaybedicek o da ayarlı, derbiyi de fb alcak hepsini yazın köşeye, bu gövde gösterisi değil kumar işi, 1.2 orandı fenerin oranı 100 200k ne varsa gömdüler, milyonları cukkaladılar baron abiler

işteydim maçı izleyemeım ama kanteyi saatsan rizeyi satın alırsın 2 dk açtım izleme fırsatı buldum kapattım sonra çok kalitesiz oynadı fener, bu kadro kalitesine yakışcak bir oyun sergilemedi, yarın gs de puan kaybedicek o da ayarlı, derbiyi de fb alcak hepsini yazın köşeye, bu gövde gösterisi değil kumar işi, 1.2 orandı fenerin oranı 100 200k ne varsa gömdüler, milyonları cukkaladılar baron abiler
Onlar rizeye mi basmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Trabzonspor Şampiyon oluyormus birde

Topunun Anasının Ellerinden Öperim Ben Bunların .

70 DK 10 Kişi Sahadaydı Fenerbahçe Normal Yenilmesi . " Sidiki Chérif " İle Başlanmaz Hiç Bir Türlü Talisca ST Oynar Fred Arkasında Oynar Bu Kadar Basit .

Ayrıca Kerem Kadar Boş Bir Topçu'da Yok Musaba & Nene Kanatlarını En Son Ne Zaman Aktif 11'de Kullandı ?

Bu Maç Başlı Başına Yanlış 11 Tercihi İle Tedesco'ya Yazar Ederson'da Açılmaması Gerekirken Açıldı Büyük Bir Acemilik Resmen .
Edersonun sucu oldugunu dusunmuyorum. Acilirken topa vuracagindan emindi ama onundeki arkadasini gormedi carpisti e haliyle kaleye gol oldu. Ederson cikmasa o oyuncuyu tutacak bir tane fenerbahceli oyuncu yok. Yine savunmanin rezalet okdugu baska durum. Asil sorun serbest vurustan once oguz aydinin faul yapmamasi ama hakemin faul vermesi. Kaleci bildigin faul almak icin atti kendini gordugum kadariyla yere dustugu an topu tutuyor ceza sahasi disinda sanki faul alacagini biliyormus gibi.

Edersonun sucu oldugunu dusunmuyorum. Acilirken topa vuracagindan emindi ama onundeki arkadasini gormedi carpisti e haliyle kaleye gol oldu. Ederson cikmasa o oyuncuyu tutacak bir tane fenerbahceli oyuncu yok. Yine savunmanin rezalet okdugu baska durum. Asil sorun serbest vurustan once oguz aydinin faul yapmamasi ama hakemin faul vermesi. Kaleci bildigin faul almak icin atti kendini gordugum kadariyla yere dustugu an topu tutuyor ceza sahasi disinda sanki faul alacagini biliyormus gibi.
11 Tercihi Yanlıştı .

Olması Gereken 11 Buydu .

Geri