RX 9070 XT mi RTX 5080 mi?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
352
Merhaba arkadaşlar, iki karttan birini alacağım. Eğer gerçekten gerek yok derseniz direkt RX 9070 XT'yi alacağım. Sizce RX 9070 XT mi RTX 5080 mi? Hangisi?

Ne yapmamı önerirsiniz dostlarım? Arada fiyat farkı devasa, üstüne 80 bin daha koymam gerekli yani.

Arada fiyat farkı devasa, üstüne 80 bin daha koymam gerekli yani.

bence cevabı sorarken vermişsiniz.Fakat bu modeli almazdım.Vatan indirimlerinde(geceleri oluyor takip edersenız 1-2 hafta içerisinde yakalarsınız))9070 xt quick silver 36k ya düşüyor.

Merhaba arkadaşlar, iki karttan birini alacağım. Eğer gerçekten gerek yok derseniz direkt RX 9070 XT'yi alacağım. Sizce RX 9070 XT mi RTX 5080 mi? Hangisi?

Ne yapmamı önerirsiniz dostlarım? Arada fiyat farkı devasa, üstüne 80 bin daha koymam gerekli yani.

Tovaşla lambo kıyaslaması gibi olmuş 80k tabi çok bütçen neyse onu al 5070ti da alabilirsin 50klara var

Hocam 9070xt fazlasıyla işini görür sadece oyun içinse ama iş de olacaksa kesinlikle 5080 alınmalı diye düşünüyorum bende o ikilemdeyim ama performansları yakın saf kas gücünde RT dlss vs işin içine girdimi tabii performans farkı artıyor elbette Nvidia her türlü önde içten içe 5080 almayı düşünüyorum fakat 9070xt nitro+ var rahatlıkla beni yine tatmin edebiliyor

Arada fiyat farkı devasa, üstüne 80 bin daha koymam gerekli yani.

bence cevabı sorarken vermişsiniz.Fakat bu modeli almazdım.Vatan indirimlerinde(geceleri oluyor takip edersenız 1-2 hafta içerisinde yakalarsınız))9070 xt quick silver 36k ya düşüyor.
Doğru hocam evet diyorum içimden hazır DLSS 5 geliyor iken fiyat farkı verilmez mi hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tovaşla lambo kıyaslaması gibi olmuş 80k tabi çok bütçen neyse onu al 5070ti da alabilirsin 50klara var
Bütçe ikisine de yetiyor da arada kaldım çok fiyat farkı olunca fpsler anca 4k da 20 FPS oynuyor ben 4K oynuyorum hep

Hocam 9070xt fazlasıyla işini görür sadece oyun içinse ama iş de olacaksa kesinlikle 5080 alınmalı diye düşünüyorum bende o ikilemdeyim ama performansları yakın saf kas gücünde RT dlss vs işin içine girdimi tabii performans farkı artıyor elbette Nvidia her türlü önde içten içe 5080 almayı düşünüyorum fakat 9070xt nitro+ var rahatlıkla beni yine tatmin edebiliyor
Doğru hocam, sadece oyun oynayacağım. Ben en iyisi 9070 XT alayım ama hocam, ben 4K'da oynuyorum, o biraz düşündürüyor ya. Ve dlss 5 de geliyor o kafamı karıştırıyor aşırı beğendim çünkü dlss 5 i

Evet hocam doğru ben 4K oynuyorum sadece oyun için kullanacağım ama bu dlss5 işi kafamı baya karıştırıyor çokta almak istiyorum açıkçası sırf DLSS 5 gerçeği aşırı güzel geldi, nedense insan tipine bu kadar yaklaşmak gerçekten çok iyi; sırf DLSS 5 için bile alabilirim yani.

Aynen banada çoğu kişi 5080 e değmez diyor ve haklılar da bir bakıma yakın performansları aşırı olmasada elbette 🥲🤣
Sadece oyun oynicaksan 5070 de alabilirsin 9070xt kullanıyorum renderlar baya uzun sürüyor 5070 de multi frame gen olduğu için yeni nesil oyunları rx9070xt den fazla performansla oynayabilirsin saf kas gücü eskide kaldı artık ben olsam 5070 alırdım 9070xt güçlü ama 5070in de yeni nesil oyunlara multi frame gen getireceğinden amd yine geride kalıyor

Vatanda geceleri ZOTAC 5080 66K ya düşüyor onu takip edebilirsin. Astrale falan hiç gerek yok. 120k 5080 mi olur hocam dün Asus TUF 5090 170k ydı incehesap gaming gecesinde. Aradaki farka tüm sistem diziliyor neredeyse. Param var ama yine de en mantıklı şekilde harcamak istiyorum dersen 9070XT dünyanın en parasını hakeden ekran kartı. Ama NVIDIA istiyorum dersen 5080 de 9070xt den %15 taş çatlasın %17 18 daha performanslıdır oyun anlamında. 66K ya vatandan düşünülebilir belki ama 120k nedir kafayımı yedin derler adama. 5080 Astral 100k. 5080 Noctua edition dün 92ydi. Aşırı saçma sakın alma onu.

5070Ti seçeneğinide düşünmeni tavsiye ederim 50k ya.

9070XT dünyanın en parasını hakeden ekran kartı
Valla öyle hocam ama dlss5 kafamı çok karıştırıyor bende gönlüm daha az para vermekten yana RX 9070 XT ile akıp gidilir mi dlss 5 en ve Nvidia teknolojilerine yaklaşamıyor AMD her zaman o yüzden düşünüyorum.

Sana en uygun kart 5070ti kral bütçe varmiş zaten o seni çok tatmin eder
5070 ti istemiyorum hocam çünkü hemen hemen aynı fpsleri veriyor 9070 XT ile ya en FP alacağım yada direkt en üstlere oynayacağım dlss 5 aşırı ilgimi çekiyor.

Benim PSU'da ASUS ROG Thor 1200W Hatsune Miku Edition, ondan tam uyumlu olur dedim. bunu almayı düşündüm ve ben 4K'da oynuyorum, o biraz düşündürüyor.

Valla öyle hocam ama dlss5 kafamı çok karıştırıyor bende gönlüm daha az para vermekten yana RX 9070 XT ile akıp gidilir mi dlss 5 en ve Nvidia teknolojilerine yaklaşamıyor AMD her zaman o yüzden düşünüyorum.

5070 ti istemiyorum hocam çünkü hemen hemen aynı fpsleri veriyor 9070 XT ile ya en FP alacağım yada direkt en üstlere oynayacağım dlss 5 aşırı ilgimi çekiyor.
Hocam o zaman para ağaçta yetişmiyor diyerekten vatandan 66k ya zotac modeli öneririm ama sana 6 9 taksit lazımsa buda çok iyi bir modeldir. https://www.hepsiburada.com/palit-n...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.10.7

Geri