cansux
80+
- Reaksiyon skoru
- 151
Gayet normaltest yaptım testte 55 max 69,63 boşta 43-45-48-50 civarında dolaşıyor
Gayet normaltest yaptım testte 55 max 69,63 boşta 43-45-48-50 civarında dolaşıyor
Isı spikeı yaşıyorsun normal bir durumtestler normal diyorsun yani
bu resim son testten normalmi sogutuyu değişecem 5000 bin civarı iyi bir sessiz sogutucu alacagım
şuan boşta 40-43-45 arası
![]()
kzrbyfw.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 15 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 1600×887 piksel çözünürlüğünde, PNG formatındadır. — ID: kzrbyfwhizliresim.com
iyi bir ama ultra sessiz sıvı sogutucu lazımAçık galiba 161w çekiyo gösteriyo.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kanka soğutucunun sesi kafanı çok ütülemiyosa idare et bir müddet. Çok dayanılmaz seviyedeyse değiştiricen mecbur.
Öyle bir sıvı soğutucu maalesef yok hocam. Ultra sessizlik istiyosan noctua hava soğutma alacaksın oda 12 13kiyi bir ama ultra sessiz sıvı sogutucu lazım
Bumu ne özelliği varki bu kadar pahalıÖyle bir sıvı soğutucu maalesef yok hocam. Ultra sessizlik istiyosan noctua hava soğutma alacaksın oda 12 13k
O değil hocam bu https://www.jumbum.com.tr/NH-D15-G2 Niye bu kadar pahalı çünkü Noctua dünyadaki en performanslı fakat en sessiz fanları üreten firma. Şuan bu hava soğutma dünyadaki en iyi hava soğutma. Bu işin vakkosu diyebiliriz. Thermalright Arctic gibi firmalar da f/p kategorisinde. Noctuanın bir adet fanı 3k.Bumu ne özelliği varki bu kadar pahalı
Noctua NH-D15 Çift Fanlı Sessiz Intel Amd Uyumlu Cpu Soğutucu
Anladım fiyatı baya yüksek ozaman bana normal bir soğutucuda olur çok fazla sesli olmasın rahatsız etmesin geter banaO değil hocam bu https://www.jumbum.com.tr/NH-D15-G2 Niye bu kadar pahalı çünkü Noctua dünyadaki en performanslı fakat en sessiz fanları üreten firma. Şuan bu hava soğutma dünyadaki en iyi hava soğutma. Bu işin vakkosu diyebiliriz. Thermalright Arctic gibi firmalar da f/p kategorisinde. Noctuanın bir adet fanı 3k.
normal kanka sen niye bu kadar sıcaklıklara takıntılısın çözemedim.Residebt evil Requiem de ekran kartı 75 derecelere çıkıyor normal mi?
hocam bende incehesaptan aldım test edilip geldi bire bir gösteriyorsa şu an böyleİncehesaptan sistem aldım ama ısı fazla gibi sıvı sogutmanın fanları acayip hızlı çalışıyor ve boşta yapıyor ısı 37 50 arasında cpu nun bazen daha yüksege çıkıyor normalmi
![]()
Hyper Core | AMD Ryzen 7 9700X | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hyper Core | AMD Ryzen 7 9700X | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Anakart
1 x MSI PRO B850M-G AM5 DDR5 8200+(OC)MHz mATX Anakart (87504)
İşlemci Soğutucu
1 x GamePower Skadi V2 240 ARGB 240mm Sıvı İşlemci Soğutucusu AM5 ve LGA1700 Uyumlu (76301)
Bunları değiştim sizce iyi mi? yoksa iptal edip başka sistemleremi baksam
![]()
n8z5hbs.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 15 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 4032×3024 piksel çözünürlüğünde, JPEG formatındadır. — ID: n8z5hbshizliresim.com