İncehesaptan sistem aldım sıcaklık fazlamı

testler normal diyorsun yani
bu resim son testten normalmi sogutuyu değişecem 5000 bin civarı iyi bir sessiz sogutucu alacagım
şuan boşta 40-43-45 arası
Isı spikeı yaşıyorsun normal bir durum

Açık galiba 161w çekiyo gösteriyo.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka soğutucunun sesi kafanı çok ütülemiyosa idare et bir müddet. Çok dayanılmaz seviyedeyse değiştiricen mecbur.
iyi bir ama ultra sessiz sıvı sogutucu lazım

Bumu ne özelliği varki bu kadar pahalı

Noctua NH-D15 Çift Fanlı Sessiz Intel Amd Uyumlu Cpu Soğutucu
O değil hocam bu https://www.jumbum.com.tr/NH-D15-G2 Niye bu kadar pahalı çünkü Noctua dünyadaki en performanslı fakat en sessiz fanları üreten firma. Şuan bu hava soğutma dünyadaki en iyi hava soğutma. Bu işin vakkosu diyebiliriz. Thermalright Arctic gibi firmalar da f/p kategorisinde. Noctuanın bir adet fanı 3k.

O değil hocam bu https://www.jumbum.com.tr/NH-D15-G2 Niye bu kadar pahalı çünkü Noctua dünyadaki en performanslı fakat en sessiz fanları üreten firma. Şuan bu hava soğutma dünyadaki en iyi hava soğutma. Bu işin vakkosu diyebiliriz. Thermalright Arctic gibi firmalar da f/p kategorisinde. Noctuanın bir adet fanı 3k.
Anladım fiyatı baya yüksek ozaman bana normal bir soğutucuda olur çok fazla sesli olmasın rahatsız etmesin geter bana

İncehesaptan sistem aldım ama ısı fazla gibi sıvı sogutmanın fanları acayip hızlı çalışıyor ve boşta yapıyor ısı 37 50 arasında cpu nun bazen daha yüksege çıkıyor normalmi

Anakart
1 x MSI PRO B850M-G AM5 DDR5 8200+(OC)MHz mATX Anakart (87504)

İşlemci Soğutucu
1 x GamePower Skadi V2 240 ARGB 240mm Sıvı İşlemci Soğutucusu AM5 ve LGA1700 Uyumlu (76301)

Bunları değiştim sizce iyi mi? yoksa iptal edip başka sistemleremi baksam

hocam bende incehesaptan aldım test edilip geldi bire bir gösteriyorsa şu an böyle
yükselmesi garip geldi bana 11 geçmiyor bende
1776531283162.webp

Hocam sana tavsiyem sıcaklık değeri gösteren ne varsa kapat, kafayı yersin böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,922
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri