4070TI dan 9070XT geçilir mi?

Maethril_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
420
Elimde Asus TUF 4070Tİ var, 35K ya 9070XT alabiliyorum peşin fiyatına 9 taksit ortalama 30k civarına geliyor taksit avantajı sayesinde. Elimdeki TUF u da 24k civarına falan satsam üstüne 6k verip geçmiş olacağım.

Önce kendinize şunu sorun. Elimdeki bana yetiyor mu? Evetse zaten cevabınızı aldınız, Hayır ise vereceğiniz uğraş ve paraya değecek mi alacağınız performans farkı? Hayırsa gerek yok,Evet ise mantıklıdır.

Önce kendinize şunu sorun. Elimdeki bana yetiyor mu? Evetse zaten cevabınızı aldınız, Hayır ise vereceğiniz uğraş ve paraya değecek mi alacağınız performans farkı? Hayırsa gerek yok,Evet ise mantıklıdır.
Elimdeki bana yetiyor şuanlık 2K için, ileride böyle bir fırsat yakalayamam diye şuan geçmeyi düşünüyorum yoksa 1-2 yıl daha idare ederim bu kartla.

Elimde Asus TUF 4070Tİ var, 35K ya 9070XT alabiliyorum peşin fiyatına 9 taksit ortalama 30k civarına geliyor taksit avantajı sayesinde. Elimdeki TUF u da 24k civarına falan satsam üstüne 6k verip geçmiş olacağım.
Sakın diyeyim hiç gerek yok.

aşırı saçma bir hareket olur.

Elimdeki bana yetiyor şuanlık 2K için, ileride böyle bir fırsat yakalayamam diye şuan geçmeyi düşünüyorum yoksa 1-2 yıl daha idare ederim bu kartla.
Hocam yetiyorsa hiç uğraşmayın illaki elinize fırsat geçer bırakın kart bir iki sene eskisin sonra olmadı ikinci elden bir upgrade yaparsınız veya yeni gpu'lardan yaparsınız.

%20 ye yakın ham kas gücü artışı alırsın ama eğer ilk AMD kartın olacaksa sürücü ve yazılım konusunda Nvidia kadar iyi hissettirmeyebilir.

Hala sürücü ve yazılım sorunları devam ediyor mu bu seride bile? Ben büyük oranda bitti diye biliyordum.

Eğer 4070Ti kullanıcısı olsaydım geçeceğim min kart 5070Ti olurdu. Bence worth değil bro uzak dur.

Bir an için çok mantıklı gelmişti ama sanırım değilmiş :D Teşekkürler

Geri