🔥İndirim Razer Wolverine V3 Pro | 7199 TL 9 Taksit

Daha yeni depodan yeni gibi wolverine 2 pro almıştım 5K ya. İade etsem mi acep

titreşim = +18 heri

Korktum aw.

Ben depodan aldım 6450 küsüre aldım onu iade edicem. 9 taksit sıfırını dün aldım salı günü teslimat, Bayadır indirim yapıp duruyor amazon belki tekrar indirim veya kupon olur diye geç teslimat sectim. Güzel joystick sensa hd için bunu aldım ama şuan chroma yazılımında sıkıntı var frejya çalışmıyor joystick ilede kullanamadım, bende wolverine v2 pro da var flydigi vader 4 pro da var, warzone ile oynarken v2 pro daha keyifli geldi dezavantajı titreşim motoru olmaması ve arka tuşları küçük eli olanlar için uzak kalıyor v3 proda herkes arka tuşa erişebilecek seviyede

Titreşim sebebiyle +18 ise iyi bende oyunlar cinayete sürüklüyor falan fişman ayağına+18 yazdılar sandım.

Noluyooooo +18 falan diyo hemen kapattım, zurna mı attınız :kekw:

Ben depodan aldım 6450 küsüre aldım onu iade edicem. 9 taksit sıfırını dün aldım salı günü teslimat, Bayadır indirim yapıp duruyor amazon belki tekrar indirim veya kupon olur diye geç teslimat sectim. Güzel joystick sensa hd için bunu aldım ama şuan chroma yazılımında sıkıntı var frejya çalışmıyor joystick ilede kullanamadım, bende wolverine v2 pro da var flydigi vader 4 pro da var, warzone ile oynarken v2 pro daha keyifli geldi dezavantajı titreşim motoru olmaması ve arka tuşları küçük eli olanlar için uzak kalıyor v3 proda herkes arka tuşa erişebilecek seviyede
Hafifliği nasıl xbox koluna göre iyi mi?

Bu kolun yazılımında hiç bir şey olmaması saçmalık. 6 tane ekstra tuş koyuyorsun ama A+B tuşuna aynı anda basan macro özelliği yok

Hafifliği nasıl xbox koluna göre iyi mi?

Bu kolun yazılımında hiç bir şey olmaması saçmalık. 6 tane ekstra tuş koyuyorsun ama A+B tuşuna aynı anda basan macro özelliği yok
Xbox a gore 20-30 gram falan ağırdır 8 ve 9 nesil kollarını denedim işaret parmak ile l2 r2 kullanan birisi icin v3 pro daha rahat geliyor tutuşu biraz daha güzel, tam tutuş kullanan için arka tuşları alışık olmayan bazı kişileri rahatsız edebilir veya yanlışlıkla basma ihtimaliniz var.

Geri