kopernikpizzası
80+
- Reaksiyon skoru
- 127
Dediğiniz 2 kolu kullanıyorum gayet güzel kontrolcüler, vader 5 pro yurtdışında çok ucuz (60 dolara almıştım) şimdi alınmıyor tabi razer yurtdışında 150 dolardan aşağı değildir, o açıdan değerlendirilebilir.. biri çin markası biri razer.Bu fiyata değer mi bu ? FLYDIGI Vader 5 Pro, ZD Gaming Ultimate Legend gibi controllerlar varken piyasada.
Hafifliği nasıl xbox koluna göre iyi mi?Ben depodan aldım 6450 küsüre aldım onu iade edicem. 9 taksit sıfırını dün aldım salı günü teslimat, Bayadır indirim yapıp duruyor amazon belki tekrar indirim veya kupon olur diye geç teslimat sectim. Güzel joystick sensa hd için bunu aldım ama şuan chroma yazılımında sıkıntı var frejya çalışmıyor joystick ilede kullanamadım, bende wolverine v2 pro da var flydigi vader 4 pro da var, warzone ile oynarken v2 pro daha keyifli geldi dezavantajı titreşim motoru olmaması ve arka tuşları küçük eli olanlar için uzak kalıyor v3 proda herkes arka tuşa erişebilecek seviyede
Xbox a gore 20-30 gram falan ağırdır 8 ve 9 nesil kollarını denedim işaret parmak ile l2 r2 kullanan birisi icin v3 pro daha rahat geliyor tutuşu biraz daha güzel, tam tutuş kullanan için arka tuşları alışık olmayan bazı kişileri rahatsız edebilir veya yanlışlıkla basma ihtimaliniz var.Hafifliği nasıl xbox koluna göre iyi mi?
Bu kolun yazılımında hiç bir şey olmaması saçmalık. 6 tane ekstra tuş koyuyorsun ama A+B tuşuna aynı anda basan macro özelliği yok