Guvenilir repack siteleri hangileri

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
0
Fitgirl harici hiçbir repack sitesi kullanmadım virüs ile de bi sorunum olmadı bu nedenle assassin's creed valhalla Fitgirl de yok dodi sitesini öneriyorlar forumlara baktığım zaman site guvenirlir olsa bile indirme bağlantısının olduğu site kurulum dosyasını değil farklı program kurup bilgileri çalındığını söyleyen kişiler gördüm virüs olmadan nasıl indirebilirim dodi kullanan lar yardımcı olabilir mi veya daha iyi site varsa söylermisiniz

genelde dodi ve xatab sorunsuz olur ayrıca xatabların kurulumu nedense diğerlerine göre çok hızlı

Fitgirl harici hiçbir repack sitesi kullanmadım virüs ile de bi sorunum olmadı bu nedenle assassin's creed valhalla Fitgirl de yok dodi sitesini öneriyorlar forumlara baktığım zaman site guvenirlir olsa bile indirme bağlantısının olduğu site kurulum dosyasını değil farklı program kurup bilgileri çalındığını söyleyen kişiler gördüm virüs olmadan nasıl indirebilirim dodi kullanan lar yardımcı olabilir mi veya daha iyi site varsa söylermisiniz
reddit de piracy subrettine baksan bulursun güvenilir siteyi. Ben şahsen crackli oyun oynama riskini pek sevmiyorum. Gidip onun yerine 30 liraya offline steam hesabı alabilirsin bu firamadan çok oyun aldım ben mesela https://www.itemsatis.com/p/SenTinusStore

fitgirl , dodi ve elamigos.

offline daha kötü , hatta çalıntı hesapları paylaşıma sokuyorlar.
bu attığım sitedeki hiçbir hesap gitmiyor hepsi kendi hesapları. otomatik steam guard kodu alıyorsun. her şey otomatik. 6 ay önce aldığım steller blade daha duruyor. istediğim zaman giriyorum hesaba.

Buradaki bütün repack siteleri kullanabilirsin. Diğerlerine de bakabilirsin illa repack olmak zorunda değil. Ben uzun zamandır kurulu olarak indiriyorum daha çok işime geliyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,230
Üyeler
193,302
Son üye
enes4856
Geri