Onaylanacaksa en geç ne zaman onaylanır acabaBen böyle olcağını bilseydim ilkini iptal etmezdim taksit yapmadım diye iptal ettim onu onaylanmıştı
17500 ye 2x16 veririmArkadaşlar istanbul içi fiyatını abartmadan satacak olan varsa ddr5 ram ihtiyacım var arkadaş 11 almış 19 istiyor ayıp işine yaramıyorsa biraz düşükten ver herkesin işi görülsün..
Hocam benim ilk alışveriş vatandan umarım onaylanır bilen arkadaşlar yazarsa sevinirimOnaylanacaksa en geç ne zaman onaylanır acaba
Çok ucuzmuş kral hemen sar gazeteye.17500 ye 2x16 veririm
İptal olmasın yeter 1 günde beklerim benHocam benim ilk alışveriş vatandan umarım onaylanır bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim
Elimde var hocam ama ssd alacağım varsa takas artı nakite açığımAlıntıyı görüntüleelinde olan varsa kaçtan bırakıyor?
Pro Max kasa alsatçıVatan yine aç doyuruyor.
Facebook gruplarında 5-6 kit alan adamlar çoktan ilanlara bırakmış bile ramleri...
Hocam benim ilk iptal ettiğim sipariş 5 dk da onaylamıştı bu halen pekliyor pek hayra alamet değilİptal olmasın yeter 1 günde beklerim ben
bundan değil ama az kullanılmış garantili 2x16 32gb goodram var cl30 6000 mhz 16500 e bırakırım kargolarsa vatan yenisini. Özelden yazabilir ilgilenenAlıntıyı görüntüleelinde olan varsa kaçtan bırakıyor?
bundan değil ama az kullanılmış garantili 2x16 32gb goodram var cl30 6000 mhz 16500 e bırakırım kargolarsa vatan yenisini. Özelden yazabilir ilgilenen
Elimde var hocam ama ssd alacağım varsa takas artı nakite açığım
arkadaşlara çay kahve getirin oğlum şu tavlayıda getir bakalım.17500 ye 2x16 veririm