🔥İndirim PXN Direksiyon Setleri ve Akseuarları Gaming.gen.tr Stoklarında!

Şu ana kadar sipariş geçtiklerim bunlar el frenini yeni gördüm ne tarz oyunlarda kullanılıyor o konuda bile tam bilgim yok ama fiyatı sanırım uygun. Bir kere alıyorken her şeyi tam olsun istiyorum sizce gerekli mi ve bir de aldığım standda SF U 7 vitesle beraber kullanabilir miyim yani sığarlar mı? Şimdiden teşekkürler.
Hocam el freni manuel drift atacaklar ve ralli oyunlarında kullanılıyor. Tabi otobanda sürerken de belki kullanmak istersiniz el freni. Ama ralli de elfreni gerçekten çok fark ediyor wrc ve dirt gibi oyunlarda veya gran turismo da. Drift için de aynı şekilde el freni ile drift atmak farklı bir his.

Simracing için debriyaj ve vitese ihtiyacınız yok. VD6'ya yükseltme yapabilirdiniz o parçaları almak yerine eğer ETS, Assetto Corsa gibi oyunları oynamayacaksanız. El frenine bence gerek yok. Vitesle beraber sığacağını da sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatların ne olacağını öngöremezdiniz ama iki ay ürünü bekletmek yerine, bütçeyi sonradan arttırıp VD4 alabilirdiniz. Simracing yapacaksanız eğer V10 Pro aldığınıza pişman olabilirsiniz. Pedalları kalitesiz.

El freni en çok rallide kullanılıyor hocam ve çok gerekli. Ralli ile işiniz yoksa gereksiz. Direksiyon üzerindeki herhangi bir tuş da aynı işi yapıyor.

VD6 için şöyle bir bilgi vereyim. VD6'da rotation speed yani direksiyonun kendini toplama hızını bilerek kısıtlamışlar. VD6 175 rpm ile topluyor VD4 225 rpm. Yani drift için alacak olanlar VD4 almalı. VD6'yı özellikle simracing için bu şekilde optimize etmişler. Fabrikasyon olarak böyleymiş. Yazılımla %200 rotation speed de ekleseler değişen bir şey olmuyormuş.

Senin eksik yok mu hocam sana da Stand vites filan aldıralım :D

Hocam yattığı yerde en az 4k zarar ettirdi sizi :D tabii ki VD4 çok daha iyi ama üzerine nerdeyse 10k eklemeniz gerekecek o durumda pek mantıklı tarafı kalmıyor.

Hocam el freni manuel drift atacaklar ve ralli oyunlarında kullanılıyor. Tabi otobanda sürerken de belki kullanmak istersiniz el freni. Ama ralli de elfreni gerçekten çok fark ediyor wrc ve dirt gibi oyunlarda veya gran turismo da. Drift için de aynı şekilde el freni ile drift atmak farklı bir his.
Teşekkür ediyorum cevaplarınız için almışken onu da almaya karar verdim ralli de elbet denemek isterim. Zaten hepsi piyasası olan ürünler anladığım kadarıyla elde kalacak ürünler değil.

PXN ürünlerinden hangisi almak mantıkjlı şuan ? sanırım f/p olarak v10 pro en alınabilir direksiyon seti olmuş. Yeni başlayanlar için hangisini önerirsiniz ?

PXN ürünlerinden hangisi almak mantıkjlı şuan ? sanırım f/p olarak v10 pro en alınabilir direksiyon seti olmuş. Yeni başlayanlar için hangisini önerirsiniz ?
En f/p ürün V10 Ultra. V10 Pro'nun aksine pedalları kaliteli ve fren kitiyle birlikte geliyor. Simracing için pedalları yeterli seviyede. Debriyaj istenirse ekstradan alınabilir.

Moza Truck Setup var multi function stalks falan da ekledim. PXN Button Box almayı düşünüyorum şimdi çok hoş duruyor. Tavsiyede bulunabilecek var mı?

Stand çok uyguna geldi sadece bu diğerleri gibi koltuk sabitleme aparatı yok ama en azından masadan ve kayan pedallardan kurtulduk.

PXN direksiyon setleri ve aksesuarlarının tamamı an itibariyle Gaming.gen.tr stoklarında. Özellikle debriyaj ve stand bekleyen arkadaşlar kaçırmasınlar. Çok uygun fiyatla giriş yaptı.

Button box arayanlar için çok iyi bir seçenek.

Arkadaşlar elinizi çabuk tutun. Stokta azalma oldukça fiyatlar artıyor çünkü. Ben standı 3200'e aldım şuan 3.500 olmuş. Erken kalkan yol alır geçe kalırsanız ah vah edersiniz
O standı SRP loadcell pedal ve moza r5 ile kombinleyebilir miyiz? Birde moza tarafında güzel bir indirim olursa etikler misiniz?

Hocam yattığı yerde en az 4k zarar ettirdi sizi :D tabii ki VD4 çok daha iyi ama üzerine nerdeyse 10k eklemeniz gerekecek o durumda pek mantıklı tarafı kalBir
Hocam o zaman müşteri bulun da satalım bunu ya. Kutusundan dahi çıkarılmadı. Fiyatını falan siz belirleyin. Siz ne derseniz o fiyata satalım.

Geri