NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,830
bu ram sk hynix çipli 8000mhz cl40 42 falan olur yani güzel ramdı alamadıkHocam ramin görünüşü falan iyide ram hakkında yorum bulamadım internette![]()
bu ram sk hynix çipli 8000mhz cl40 42 falan olur yani güzel ramdı alamadıkHocam ramin görünüşü falan iyide ram hakkında yorum bulamadım internette![]()
hocam bu 12-24 gibi ara ramlerin olayı nedir içindeki chip yine 8 ve katlarıymış gibi performans veriyormusenin adına sevindim , en güzel ram buydu. mağaza da stok yoktu getiremedilervalla sırf bunun için gittim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
en f/p olan 2. de
13.350tl 2x24 6000mhz cl30 xpg rgb ramdi
Bilmiyorum biraz riskli geldi dediğinbu ram sk hynix çipli 8000mhz cl40 42 falan olur yani güzel ramdı alamadık![]()
hocam 2gb değilde 3gb chip varr işte tek modül 24gb ediyor. totalde 48gb 6000mhz cl30 olması bu ramlar için çok iyiydi vallahocam bu 12-24 gibi ara ramlerin olayı nedir içindeki chip yine 8 ve katlarıymış gibi performans veriyormu
bunun stoğu en son -40 gösteriyordu ne olacak merak ediyorum olanı da, olmayanıı da sattılar gibi bişey olduOnayla artık f5 atıp duruyorum![]()
Onaylamazlar bugün artık mesai bitti yarına kaldıOnayla artık f5 atıp duruyorum![]()
Vardı 3 4 tane hepsi bittiDdr5 lazımdı ya
Bana denk gelmez inşallahbunun stoğu en son -40 gösteriyordu ne olacak merak ediyorum olanı da, olmayanıı da sattılar gibi bişey oldu