50k Bütçede Hangi İPhone Modelini Tercih Etmeli?

yav bende 15 256 almayı düşünüyodum yada 16 128 buna hangisi dersin kral kime sorsam 128 yetmiyo diyolar gözüm korktu
youtuber falan degilsen google photos veya icloud ile cozersin isi en kotu.Sirf 256 alcam diye daha dusuk telefon alma sifirdan bahsediyorsan, Ha ben ikinci el bakiyorum diyorsan 15 256 da alabilirsin zaten 128lerin fiyatindan max 2k falan daha pahali oluyorlar oyle bir durumda zaten 256 olani al. 256 15 ile 128 16 arasinda 10k fark var ikinci elde.

Arkadaşlar bugün konuştum. 15 Pro pil sağlığı %85 50.000 Tl olarak anlaştık. Sizce nasıl? 2-3 ay taksit şeklinde ayarlayacağım onda problem yok. Alınır mı? 4-5 ay sonra pilini değiştiririm alırsam ondan yana problem olacağını sanmıyorum çok. Birkaç yerde 15 pronun ısınma problemlerinden falan bahsedilmiş. Ne kadar doğru?

Arkadaşlar bugün konuştum. 15 Pro pil sağlığı %85 50.000 Tl olarak anlaştık. Sizce nasıl? 2-3 ay taksit şeklinde ayarlayacağım onda problem yok. Alınır mı? 4-5 ay sonra pilini değiştiririm alırsam ondan yana problem olacağını sanmıyorum çok. Birkaç yerde 15 pronun ısınma problemlerinden falan bahsedilmiş. Ne kadar doğru?
Alınabilir fena teklif değil. Isınma sorunu var o doğru ama genel olarak iyi cihaz bence.

Alınabilir fena teklif değil. Isınma sorunu var o doğru ama genel olarak iyi cihaz bence.
çok ısınmadığı sürece dert etmem. Aklımda sadece 16'yla arasında gidip geliyorum o var sıfırı 55k civarı sanırım. Son karar yarın gidip bi inceleyeceğim ona göre alıyorum o zaman teşekkürler herkese.

Güzel fiyat. Kasasında çiziği vuruğu yoksa iyiye almışsın. %85 pil anca ~1 yıl sonra %80'in biraz altlarına iner. Yani tabi istersen kendin değiştir ama bence ~1 yıl boyunca değiştirmene pek gerek yok. Isınma sorunu, Instagram gibi uygulamalarda dolanırken bile telefon kılıfsızken el yakacak kadar olabiliyor; belki benim elime aldığım telefonlar öyledir ama deneyimsel oran olarak 3/3'ü "Bu niye bu kadar ısınıyor kanka?" dedirtecek kadar ısınıyordu.

Güzel fiyat. Kasasında çiziği vuruğu yoksa iyiye almışsın. %85 pil anca ~1 yıl sonra %80'in biraz altlarına iner. Yani tabi istersen kendin değiştir ama bence ~1 yıl boyunca değiştirmene pek gerek yok. Isınma sorunu, Instagram gibi uygulamalarda dolanırken bile telefon kılıfsızken el yakacak kadar olabiliyor; belki benim elime aldığım telefonlar öyledir ama deneyimsel oran olarak 3/3'ü "Bu niye bu kadar ısınıyor kanka?" dedirtecek kadar ısınıyordu.
bugün bakmaya gittim 15 pro olanı aldığı kişiye iade etmiş sanırım bi sıkıntısı varmış telefonun. 1-2 haftalık 16'lar var yine taksitle onlara yönelmek doğru olur mu sizce? başka 15 pro yokmuş sanırım şansıma

15 pro gitmese o iyiydi de madem olmadı bari dön 16ya yada başka bi 15 pro bekle 120hz büyük nimet.

bugün bakmaya gittim 15 pro olanı aldığı kişiye iade etmiş sanırım bi sıkıntısı varmış telefonun. 1-2 haftalık 16'lar var yine taksitle onlara yönelmek doğru olur mu sizce? başka 15 pro yokmuş sanırım şansıma
dostum ikinci el cihaz ilk el kullanılmışsa al güvendiğin bildiğin biri tarafından sıfır alınmıştır satıyordur mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,432
Üyeler
193,033
Son üye
Shadow67
Geri