🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bütün parayı sunucu korumaya harcadıkları için gaming gecesinde indirimler vasat demek ki
bazen iyi şeyler çıkıyor ya baya azaldı ama :D direkt oracle ip havuzunu engellemişler amazonda fink atıyorum saçma sapan 3 4 saatte bir captcha age gate geliyor proxy bile yok 10dk istek atmıyorum düzeliyor şaka gibi. neyse sustum.özür dilerim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Perk
Bu konuya ben de çok dışarı çıkmadan uzatmayıp şöyle bir yorum atıp noktayı koyayim, incehesap falan hoş ama bot koruması dedin mi de sahibinden'den iyisini görmedim daha.

1776718975340.webp

1776718988827.webp

Bana da ssd lazım 2 tb denk gelen olursa etiket atabilir mi
Hocam bir tavsiye vereyim gece 4-5 arası bazen düşüyor belli süre kalıyor gece uyanırsan bir bak derim botlar gece çalışmıyor o saatlerde ürünü görüyorum ama mesaj gelmiyor ürünle ilgili

Bu konuya ben de çok dışarı çıkmadan uzatmayıp şöyle bir yorum atıp noktayı koyayim, incehesap falan hoş ama bot koruması dedin mi de sahibinden'den iyisini görmedim daha.
Sahibinden haftada bir beni engelelr çok trafik aldık senden diye. Bot yok. Beni engelliyor direkt :D

Sahibindende botla ne yapabilirsin ki? Meraktan soruyorum yanlış anlaşılmasın :D

Hyperx cloud 3s wiriless ı iade ettim dün amazon depoya ulaştı ama iade başarısız oldu diyor. Neden başarısız oldu diyor varmı bilen arkadaşlar?

IMG_5575.webp

Geri