Huawei Pura90 Pro Max Alınır Mı?

19hsyn96

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,327
Son düzenleme:

42800 tl sizce alınır mı?
Niye huawei alıyorsun ki? Google servislerini üçüncü parti kullanman gerek, işlemci ambargosu var, Çin'de ki gibi geniş ekosistem burada yok. Türkiye'de kullanacaksan imei meselesi de var. Bir artısı yok bence, samsung s serisi cihaz alınabilir.

kendi işlemcilerini kullanmaları sıkıntı ya sd olsa güzel cihaz

Pura 80 Ultra kamerasını "Dxomark" sıralamasına göre hala geçen telefon olmadı. Pura 90 Pro Max nasıl olur düşünemiyorum bile.

Evet Google sorunu gibi şeyler var. Yine de yüklenebiliyor kaçak Göçek. Uğraşırım dersen alınabilir. Şahsen bende bu işlerle uğraşmayı severim. Denemek isterdim.

70 pura max mi ne var kız arkadaşımda google play uygulamaları sıkıntı bence youtub bile donuyor bazen bence yazık o paraya o hariç çok iyi kamera felan baya iyi

Niye huawei alıyorsun ki? Google servislerini üçüncü parti kullanman gerek, işlemci ambargosu var, Çin'de ki gibi geniş ekosistem burada yok. Türkiye'de kullanacaksan imei meselesi de var. Bir artısı yok bence, samsung s serisi cihaz alınabilir.
google servisleri kendi app içinden kuruluyor eskisi gibi değil arkadaşta 80 ultra var sorunsuz kullanıyor. imei atmaya gerek yok 4 ay farklı telefon kullanırım veya 3 bin tl imei atılıyor. ve ekosistem buradada çalışıyor sorunsuz tabi dizer miyim bilmem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kendi işlemcilerini kullanmaları sıkıntı ya sd olsa güzel cihaz
benim için sorun yok, samsungda kendi işlemcisini kullanıyor sd den kötüde olsa kasma donma olmuyor. huawei işlemcileri kötü genelde ama stabili en iyilerden pil konusunda

Pura 80 Ultra kamerasını "Dxomark" sıralamasına göre hala geçen telefon olmadı. Pura 90 Pro Max nasıl olur düşünemiyorum bile.

Evet Google sorunu gibi şeyler var. Yine de yüklenebiliyor kaçak Göçek. Uğraşırım dersen alınabilir. Şahsen bende bu işlerle uğraşmayı severim. Denemek isterdim.
kendi app içinde google ürünleri yükleniyor sorunsuz ama bazı bankalarda sorun varmış

Kamera Odaklı Alacaksan Alma Derim .
neden, arkadaşta 80 ultra var çok iyi telefon kamera ve pil konsunda?

70 pura max mi ne var kız arkadaşımda google play uygulamaları sıkıntı bence youtub bile donuyor bazen bence yazık o paraya o hariç çok iyi kamera felan baya iyi
42 bin tl fiyat çok iyi değil mi, 80 ultra geçen senenin telefonu o bile 85 bin tl Tr de

google servisleri kendi app içinden kuruluyor eskisi gibi değil arkadaşta 80 ultra var sorunsuz kullanıyor. imei atmaya gerek yok 4 ay farklı telefon kullanırım veya 3 bin tl imei atılıyor. ve ekosistem buradada çalışıyor sorunsuz tabi dizer miyim bilmem

benim için sorun yok, samsungda kendi işlemcisini kullanıyor sd den kötüde olsa kasma donma olmuyor. huawei işlemcileri kötü genelde ama stabili en iyilerden pil konusunda

kendi app içinde google ürünleri yükleniyor sorunsuz ama bazı bankalarda sorun varmış

Ben Kamerasına Kötü Demedim Hocam ?

Arkadaşlarında Dediği Gibi Yazılım Konusunda Çok Yoksun Kalmış .

Vivo X300 Pro , Vivo X300 Ultra , Oppo Find X9 Pro , Oppo Find X9 Ultra Modellerine Bakmanı Tavsiye Ederim .

42 bin tl fiyat çok iyi değil mi, 80 ultra geçen senenin telefonu o bile 85 bin tl Tr de
Kamera için almayacaksan pek önermem, aman aman bir artısı yok. s25 bulursun burda. Attığın siteye biraz baktım, daha uyguna çok güzel burda olmayan cihazlar var, oradan alacak olsam hakkımı huawei için harcamazdım şahsen.

Ben Kamerasına Kötü Demedim Hocam ?

Arkadaşlarında Dediği Gibi Yazılım Konusunda Çok Yoksun Kalmış .

Vivo X300 Pro , Vivo X300 Ultra , Oppo Find X9 Pro , Oppo Find X9 Ultra Modellerine Bakmanı Tavsiye Ederim .
iphone dan sonra en iyi Stabilizasyon huawei de. sadece eksi yönü işlemcisi güçsüz olması. vivo sevmiyorum kamerası sahte çekiyor gibi duruyor, şuan oppo kullanıyorum artık başka marka kullanmak istiyorum. hocam telefon 42 bin tl ona göre değerlendir. ve daha dün tanıtıldı

Kamera için almayacaksan pek önermem, aman aman bir artısı yok. s25 bulursun burda. Attığın siteye biraz baktım, daha uyguna çok güzel burda olmayan cihazlar var, oradan alacak olsam hakkımı huawei için harcamazdım şahsen.
Huawei 90 pro max s25 den iyi telefon, 40 bin tl satılan Türkiye deki en iyi telefon 15t pro, s25 bile 47 bin tl, 5 bin tl daha pahalı. Birde geçen sene telefonu. Attığım siteleri özelliklerine bakın diye attım ( attığımda Türk sitelerinde özellikleri paylaşılmamıştı ondan o siteleri atmıştım ) telefon daha dün tanıtıldı. Ben 42 bin tl alıyorum telefonu. Türkiyeye de 2-3 ay sonra gelecek ve 90-110 bin tl arası olması bekleniyor

Son düzenleme:

42800 tl sizce alınır mı?
Kullanacağın en kaliteli telefon olacaktır p30 pro kullanıyordum aşırı memnundum gerçekten cihazları çok kaliteli 5 yıl p20 lite kullandım hiç pil sorunu vs. yaşamadım.

Kullanacağın en kaliteli telefon olacaktır p30 pro kullanıyordum aşırı memnundum gerçekten cihazları çok kaliteli 5 yıl p20 lite kullandım hiç pil sorunu vs. yaşamadım.
benimde huawei hoşuma gidiyor ama kullanmak nasip olmadı şuana kadar.

benimde huawei hoşuma gidiyor ama kullanmak nasip olmadı şuana kadar.
Ben hem alt segment hemde üst segment telefonunu kullandım p30 Pro modeli şu an günümüzdeki bir çok telefondan daha kaliteli bir kameraya sahip pura 90 modelini düşünemiyorum açıkcası google servis sorunlarınıda kendi içlerinde çözmüşler diye duydum şu an güncel olarak Nothing Phone (3) modelini kullanıyorum ondanda gayet memnunum.

Geri