Çözüldü✓ COLORFUL Markası Nasıl Anakart Alacam Yardım Ederseniz Sevinirim.

eğerki bu olmaz ise hocam bunu düşünüyorum
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende f/p olarak ilerliyorum, gerek sizin konuda gördüm, gerek @kyemre058 hocam önerdi,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki hocam yazılımsal anlamda nasıl peki
biosunu update edip kurcalamamak lazım menulerı biraz karısık geldi bana

Vala Gigabyte bios u da çok matah değil yağmurdan kaçarken doluya tutulma 😅
Hocam kimiside MSI anakartlara sövüyor. Ne gibi bir problem olabilir gigabyte biosunda ? Kim hangi kartla zamanında kötü bir deneyim yaşamışsa o markayı her konuda kötülüyor ne hikmetse.

biosunu update edip kurcalamamak lazım menulerı biraz karısık geldi bana
biosda çok işim olmuyor da işte format atınca yada flash ile sanal windos açacaksam giriyorum, biosuda çözeriz ya biraz baktım da görsellere

COLORFUL BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14 DDR5 7600MHz ATX AM5 bu modelini almak istiyorum özellik açısından filan güzel biosunda sorun varmış ama çözülmüş diye okudum çözüldümü sizce, yazılımsal olarak, ileride bir sorun yaratırmı? özellikle bu anakart ve model hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

işlemci: 7 9800x3d aldım

DRİVER VE BİOSU BU ŞEKİLDE [ TEKNİK ÖZELLİKLERİ ]
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alma

niye almayayım peki, yani hangi açıdan iyi değil biraz açarsan sevinirim
alan kişlere,aldıran kişilere filan sordum bir sıkıntı var filan demediler
He işte ona cevap veremezler.

He işte ona cevap veremezler.
yani hocam sadece alma diyor ama sözünün arkasında durmuyor

birde hocam beyaz bir kasa düşünüyorum da 4-5k arası düşünüyorum tam emin değilim ne kadar ayırmam konusunda öneriniz varmı acaba @kyemre058 @jombo atx mümkünse fanlı olursa sevinirim

ERP ayarında sorun yaşıyor musun?

birde hocam beyaz bir kasa düşünüyorum da 4-5k arası düşünüyorum tam emin değilim ne kadar ayırmam konusunda öneriniz varmı acaba @kyemre058 @jombo atx mümkünse fanlı olursa sevinirim
Yine rehber konumda yer verdiğim bir kasa. 4-5k kasa için yeterli ve uygundur.

Lianli v100r , çok iyi bir kasa bence . B650yi de jombo konu açıp anlatmıştı gayet iyi bir anakart

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
hocam anakartı almadım konuyu tam okumadınız sanırım :) ama kime sorduysam bios da filan sıkıntı yokmuş yazılımsal kısmını sordum bir yorum gelmedi sanırım ama olumlu yönde şuan
Hocam okudum, bir arkadaş için colorful BATTLE-AX B760M-K V20 almıştım, kabus gibi bir deneyimdi ondan sordum D:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri