Çözüldü✓ COLORFUL Markası Nasıl Anakart Alacam Yardım Ederseniz Sevinirim.

swan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
200
COLORFUL BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14 DDR5 7600MHz ATX AM5 bu modelini almak istiyorum özellik açısından filan güzel biosunda sorun varmış ama çözülmüş diye okudum çözüldümü sizce, yazılımsal olarak, ileride bir sorun yaratırmı? özellikle bu anakart ve model hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

sistem diziyorum bunlarda aldıklarım modelleri filan...
işlemci: 7 9800x3d
ssd: Kioxia Pcıe M2 1tb Exceria Plus Gen5 SSD 10.000/7.900
psu: ASUS PRIME AP-850G 80+ GOLD 850W PCIe 5.1 ve ATX 3.1 UYUMLU 8 YIL GARANTİLİ MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

DRİVER VE BİOSU BU ŞEKİLDE [ TEKNİK ÖZELLİKLERİ ]
msedge_9Vk3rUdTeb.webp
msedge_jS5GYBPf5J.webp

Son düzenleme:
colorful ekran kartı kullandım cok guzeldı ama anakartında bıos update etmedıgınde am5 kanadında bazen acılmama yapıyor sureklı guncel tutman gerekır bılgıne..

9800x3d ile B650 chipset çok mantıklı olmaz
Mac bütçe nedir ?

Mac bütçe nedir ?
Bu b650 bazı x870 lerden iyi.
COLORFUL BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14 DDR5 7600MHz ATX AM5 bu modelini almak istiyorum özellik açısından filan güzel biosunda sorun varmış ama çözülmüş diye okudum çözüldümü sizce, yazılımsal olarak, ileride bir sorun yaratırmı? özellikle bu anakart ve model hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

işlemci: 7 9800x3d aldım
Alır almaz biosu güncelle sorun yaşamazsın.

colorful ekran kartı kullandım cok guzeldı ama anakartında bıos update etmedıgınde am5 kanadında bazen acılmama yapıyor sureklı guncel tutman gerekır bılgıne..
msedge_jS5GYBPf5J.webp

bious update kısmı şu şekilde yakın tarihde gelmiş hocam / updata geldikçe yükseltirim o kısmında sorun olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mac bütçe nedir ?
anakart için ayırdum bütçe 7 arası max 8 oda çok zor çünkü 90k lık sistem toplamaya çalışıyorum ne alacağıma bakıyorum parça parça alcam

Bu b650 bazı x870 lerden iyi.

Alır almaz biosu güncelle sorun yaşamazsın.
- "Bu b650 bazı x870 lerden iyi."
- bunu bende duydum hocam o yüzden almayı düşünüyorum ama marka konusunda şüphem var işte, biosa update gelirse yaparım da bu biosu sıkıntılıymış galiba o çözüldümü?

Alıntıyı görüntüle
bious update kısmı şu şekilde yakın tarihde gelmiş hocam / updata geldikçe yükseltirim o kısmında sorun olmaz

anakart için ayırdum bütçe 7 arası max 8 oda çok zor çünkü 90k lık sistem toplamaya çalışıyorum ne alacağıma bakıyorum parça parça alcam

- "Bu b650 bazı x870 lerden iyi."
- bunu bende duydum hocam o yüzden almayı düşünüyorum ama marka konusunda şüphem var işte, biosa update gelirse yaparım da bu biosu sıkıntılıymış galiba o çözüldümü?
Çoğu kullanan kullanıcı güncellemeler sonrası düzeldiğini söylüyor. Yani kaynak kullanıcılar :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: swan
O zaman hayırlı olsun bütçe buysa başka ihtimal de yok gibi

haa işte bana o kullanıcılar lazım :D
Sorun sadece AMD ye özeldi intel kısmındaki ana kartlarda sorun yoktu. Hatta colorful en f/p ana kartları üretiyor rehber konumda çok fazla yer verdim bu markaya özellikle bir ana kartı var zararına satıyorlar diye düşünüyorum.

Colorful BATTLE-AX B760M-PLUS V20

modeli var bende varsayılan biosta geldiginde cpu throttle yasıyordum biosu güncelleyince kendine geldi. 1 senedir kullanıyorum çok memnunum

O zaman hayırlı olsun bütçe buysa başka ihtimal de yok gibi
eğerki bu olmaz ise hocam bunu düşünüyorum
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart

Sorun sadece AMD ye özeldi intel kısmındaki ana kartlarda sorun yoktu. Hatta colorful en f/p ana kartları üretiyor rehber konumda çok fazla yer verdim bu markaya özellikle bir ana kartı var zararına satıyorlar diye düşünüyorum.
bende f/p olarak ilerliyorum, gerek sizin konuda gördüm, gerek @kyemre058 hocam önerdi,

Colorful BATTLE-AX B760M-PLUS V20

modeli var bende varsayılan biosta geldiginde cpu throttle yasıyordum biosu güncelleyince kendine geldi. 1 senedir kullanıyorum çok memnunum
peki hocam yazılımsal anlamda nasıl peki

eğerki bu olmaz ise hocam bunu düşünüyorum
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart

Vala Gigabyte bios u da çok matah değil yağmurdan kaçarken doluya tutulma 😅

• Hahaha
Reaksiyonlar: swan
Geri