3899TL !!!! NZXT H7 Flow

bu olmayabilir ozaman çünkü yakın tarihde fan filan almaya para kalmicak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 tane varmış
H7 Flow 3 tane F120Q Airflow Fan ile geliyor.

Fanı hakkında bilgim yok ama konudan bağımsız h9 flow fanlarını kullanmıştım onlar bir tık sesliydi ama sesden rahatsız olmama rağmen beni çok yormamıştı
Bunda da sesliymiş özellikle de boşta. Techpowerup incelemesinde ''Fans a little loud in idle'' diyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
Beyaz meyaz aldım stormtrooper yaparız artık teşekkür ederim konu sahibi arkadaşa başka hangi ürünlerde indirim var? Bunların rgb kontrolü içşn ekstra bir şey almak lazım gelir mi? Akvaryum olmaması benim için winner özellik

Bunun 2022 olan versiyonundan V100R modeline geçtim ben, bir daha olsa bir daha geçerim. İçerisine koydukları fanların kalitesizliği, kasa işçiliğinin de kötülüğüyle NZXT bayağı bir arka planda kaldı benim için.

Lian Li Lancool III ARGB mi V100R mi arada iki katı fiyatı neredeyse

Bunun 2022 olan versiyonundan V100R modeline geçtim ben, bir daha olsa bir daha geçerim. İçerisine koydukları fanların kalitesizliği, kasa işçiliğinin de kötülüğüyle NZXT bayağı bir arka planda kaldı benim için.
5-6 yıl önce NZXT için neler söylerdik neler gördük şuan, Lian Li kalite anlamında katladı resmen.

Dayanamıyorum iptal ettim o nzxtye neler olmuş

Bedava bu arada.
Abartmayın hocam demir kasa işte fan bile yok içinde diye biliyorum

Şahsen Hyte kasa almaacaksa. Veya ekran gibi özellikleri olan kasa almıyacaksam ve psu’duz alacaksam Kesinlikle Marka bağımsız kasalara yönelirdim

Kasa zaten demir parçası bu yüzden hepsi çok kokay şekilde bir birini kopyalıyor yani sırf marka diye para vermenin bir espirisi kalmıyor

Buna bu parayı vermek yerine No Name Güzel bir akvaryum kasa çekerdim

Abartmayın hocam demir kasa işte fan bile yok içinde diye biliyorum

Şahsen Hyte kasa almaacaksa. Veya ekran gibi özellikleri olan kasa almıyacaksam ve psu’duz alacaksam Kesinlikle Marka bağımsız kasalara yönelirdim

Kasa zaten demir parçası bu yüzden hepsi çok kokay şekilde bir birini kopyalıyor yani sırf marka diye para vermenin bir espirisi kalmıyor

Buna bu parayı vermek yerine No Name Güzel bir akvaryum kasa çekerdim
Çok yanlış bir bakış açısı, demir parçası deyip geçmek çok yanlış. Sebeplerini sayayım.

No name kasalarda genelde metal çok ince olduğu için anakart veya fan vidaları çok kolay bir şekilde yalama olabiliyor, bizzat yaşadım. Kasayı direk bu bile çöp edebiliyor tek başına.

Fanları kalitesiz oluyor, ne soğutuyor ne de ''oh be sessiz'' dedirtiyor. Bu yüzden verdiğin 10 binlerce TL donanımlar marka kasalara göre en az 5-6 derece sıcak çalışıyor.

No name kasalarda yine kablo geçiş deliklerinin yerlerine, tasarıma dikkat edilmiyor, kasanın içinde çirkin görüntü oluşuyor ve arkada tarafta kablo kanalları iyi olmaz ise kablo karmaşası oluyor.

Tasarıma, argeye para atmadıkları için, kasanın içindeki rözenansa da dikkat etmiyorlar, sırf bu sebeple bile fanlar ekstra sesli çalışabiliyor. Ve bazıları o kadar saçmalıyor ki araları ip ince mesh panelin üstünde yine mıknatıslı mesh panel koyup iyice hava akışını heba ediyorlar.

Ve son olarak kalite kontrolü, no name markaların fabrika çıkışlı sorunları ile karşılaşman bilindik markalara göre çok ama çok daha fazla oluyor.

Kasa sırf görüntü için para verilmemesi gerekiyor. Noname dediklerin markalar bile en az 2.5 3 bin tl civarındayken konudaki nzxt veya lianlinin 4-5 bin tl bandındaki kasa onların yanında ferrari kalıyor, bu yüzden 1-2 bin tl den kaçmamak gerekiyor kasa deyip.

Çok yanlış bir bakış açısı, demir parçası deyip geçmek çok yanlış. Sebeplerini sayayım.

No name kasalarda genelde metal çok ince olduğu için anakart veya fan vidaları çok kolay bir şekilde yalama olabiliyor, bizzat yaşadım. Kasayı direk bu bile çöp edebiliyor tek başına.

Fanları kalitesiz oluyor, ne soğutuyor ne de ''oh be sessiz'' dedirtiyor. Bu yüzden verdiğin 10 binlerce TL donanımlar marka kasalara göre en az 5-6 derece sıcak çalışıyor.

No name kasalarda yine kablo geçiş deliklerinin yerlerine, tasarıma dikkat edilmiyor, kasanın içinde çirkin görüntü oluşuyor ve arkada tarafta kablo kanalları iyi olmaz ise kablo karmaşası oluyor.

Tasarıma, argeye para atmadıkları için, kasanın içindeki rözenansa da dikkat etmiyorlar, sırf bu sebeple bile fanlar ekstra sesli çalışabiliyor. Ve bazıları o kadar saçmalıyor ki araları ip ince mesh panelin üstünde yine mıknatıslı mesh panel koyup iyice hava akışını heba ediyorlar.

Ve son olarak kalite kontrolü, no name markaların fabrika çıkışlı sorunları ile karşılaşman bilindik markalara göre çok ama çok daha fazla oluyor.

Kasa sırf görüntü için para verilmemesi gerekiyor. Noname dediklerin markalar bile en az 2.5 3 bin tl civarındayken konudaki nzxt veya lianlinin 4-5 bin tl bandındaki kasa onların yanında ferrari kalıyor, bu yüzden 1-2 bin tl den kaçmamak gerekiyor kasa deyip.
Hocam zaten fanlar vs. De yoksa diye belirttim veya Fanları iyi olmayan kaslar içinde no name öneririm diye dedim

Ayrıca Zaten No name derken bulduğun her kasayıda alın demiyorum tabi ama bağzıları direk copy paste yapıyor mesela Özelliklede direk en ince ayrıntısına kadar Lian Li’den çalan çok fazla kasa var onlar olabilir mesela çünlü lian li kasalar aşırı pahalı ve fanlarıda yok içinde zaten vs. (Ayrıca No name derken Bilinmeyen veya arkaya itilen unutulan önemsenmeyen markalarıda kast etmiştim)

Mesela attığım linkteki ürünü kullanan bir tanıdığım var Lian Lİ kullanmış biri olarak çok daha iyi diyor
(Tabi fiyatı şişik bunu. Yoksa tanıdığım 3-4K ya mı ne almıştı)

Bu kasanın büyük soğutma potansiyeli var. Sıcak hava yükselir mantığına çok uygun. Direk olarak alttan 3 fanla soğuk hava gelecek ve üstten yine 3 fanla tahliye olacak. Ekstradan arkaya bi 14 lük takılır kule tipi soğutucuya destek olur veya aio kullanılacaksa 360/420mm radyatör öne takılır mis gibi olur. Hatta push pull bile olur. Arka taraf zaten konya ovası. Çok istiyorum bu kasayı ama elde beyaz 5000d varken siyahını almak lazım:) İncehesap duy sesimizi..

Lian Li O11 Vision Compact alıcaktım, beyaz olduğu için alsam mı almasam mı bilemedim

lian li alıcam

Nzxt evga power,ekran kartı kombosu olurdu eskiden ne tatlıydi ne yabancı grublar resmen bunu kombo yapıyordu.
Çok ince zarif kasa bayılırım ama hiç nasip olmadı 🥲

Geri