3899TL !!!! NZXT H7 Flow

Skiesred

80+
Reaksiyon skoru
49
Çok güzel kasa fiyatı da çok iyi

Geçen hafta 3.6k düşmüştü, belli ki elden çıkartıyorlar ne varsa

Lian li 217 alacaktım ama bu daha mı mantıklı sizce
Ben de şuan 217 hakkında bir şeyler yazmaya gelmiştim konuya, isabet oldu bu yorumunuz.

217 kasanın içinde dahili gelen fanları ayrı almaya kalkarsanız cebinizden bir kasa parası daha çıkar. Kasanın sundukları bakımından harika. Lian li normalde O11 modellerindeki gibi dahili fan koymayıp da satabilirdi o zaman önermeyebilirdim. Ancak pahalı gibi gözükse de aslına bakarsanız fan kaliteleri ve kasa kalitesini işin içine kattığınızda kesinlikle 5.500₺ gibi 217 öneririm.

Lian li 217 alacaktım ama bu daha mı mantıklı sizce
LL Lancool 217 hala bundan daha iyi, tabi fiyata bakar, 4k civarı ise duruma göre değmeyebilir. Arada hava soğutucu fiyatı var ve kule soğutucu stok fandan daha iyi olur.

Şunun siyahı bi türlü bu fiyatlara düşmedi yav, normalde beyaz daha pahalı olur halbuki. İlginç ilginç işler.

Hocam bununla lianli v100rnin ne farkı var . Gözümde kasa kasadır olarak bakıyorum v100r ınanilmaz güzel görünüyor gözüme
Yani v100r akvaryum bu düz :D bir de nzxt fetişi olanlar var benim gibi çok marjinal tasarımları oluyor.

Yani v100r akvaryum bu düz :D bir de nzxt fetişi olanlar var benim gibi çok marjinal tasarımları oluyor.
Yani kasa kasadır yine . V100r den iyi kasa görmedim daha herhalde

siyahını kullanıyorum çok güzel kasa hiç vida vs yok tek eksiği 2 fan ile gelmesi 2 tane daha sizin almanız gerekiyor

Geri