❌İndirim Bitti! 16 GB Patriot Viper Venom 6000 Mhz CL30 10.432 TL

Hocam konunun başlığında marka model yazıyor Mhz yazıyor CL değeri yazıyor fiyatı yazıyor. İndirim olmadığını düşünen girmeyebilir tüm bilgileri başlıkta yazmışım zaten. Yani kimsenin vaktini çalmıyorum. Maalesef ILIK FIRSATLAR diye bir seçeneğimiz yok. Herkesin vatandaki ramleri alabildiğini mi düşünüyorsunuz anlayamıyorum. Stokları 15 dakikada bitti. Sarı siteden almak istemeyen için en uygun seçenek yine bu ramler.
Hocam, düşüncelerimizi özgürce dile getirmemizde bir sakınca yoktur diye umuyorum. Vatan'daki RAM fırsatını herkesin yakalayamadığı bir gerçek; ancak sizin paylaştığınız bu üründe dişe dokunur bir indirim var mı gerçekten? Şahsi kanaatimce, böylesine cüzi ve sembolik indirimler için yeni konu açılıp kalabalık yaratılmamalı. Lütfen bu eleştirimi kişisel algılamayın; niyetim asla sizi kırmak veya incitmek değil, sadece samimi bir tespitte bulunuyorum.

Hocam konunun başlığında marka model yazıyor Mhz yazıyor CL değeri yazıyor fiyatı yazıyor. İndirim olmadığını düşünen girmeyebilir tüm bilgileri başlıkta yazmışım zaten. Yani kimsenin vaktini çalmıyorum. Maalesef ILIK FIRSATLAR diye bir seçeneğimiz yok. Herkesin vatandaki ramleri alabildiğini mi düşünüyorsunuz anlayamıyorum. Stokları 15 dakikada bitti. Sarı siteden almak istemeyen için en uygun seçenek yine bu ramler.
Ben alıcamtım bundan vatanı görünce alasım gelmiyor 3200 e 8x2 16gb vardı gittigimde alıcaktım da ihtiyacım yok diye almadım alıp satanların allsh belasını versin

Neden boş yapmışlar anlamadım 20 bin tl bandıda 32 gb düzgün kalitede ve hızda ddr5 ram varda biz mi bilmiyoruz piyasa kaç haftadır 23 25 gidip geliyor 20 bine düşünce indirim yaptılar diyoruz şahsen kaç gündür ram arıyorum benim için fazlasıyla yeterli bir indirim teşekkür ettim konu için eyw

Hocam, düşüncelerimizi özgürce dile getirmemizde bir sakınca yoktur diye umuyorum. Vatan'daki RAM fırsatını herkesin yakalayamadığı bir gerçek; ancak sizin paylaştığınız bu üründe dişe dokunur bir indirim var mı gerçekten? Şahsi kanaatimce, böylesine cüzi ve sembolik indirimler için yeni konu açılıp kalabalık yaratılmamalı. Lütfen bu eleştirimi kişisel algılamayın; niyetim asla sizi kırmak veya incitmek değil, sadece samimi bir tespitte bulunuyorum.
Estağfurullah tabii ki belirtebilirsiniz. Fakat ben vatan indirimleri hariç bu fiyattan daha aşağı bir seviyeye indiğini görmedim. Atombilişimde stok varken bile bu fiyattaydı. Ara ara stokları bitince 11500 bandına çıkıyor bu ram. Aktif takip etmeyen için sadece şu tarz ufak bir indirimi takip etmek bile cebine 32 ram aldığı senaryoda 1 2 bin TL bırakıyor.

GOODRAM 21e sattı dünkü olay harici indirim olarak onu önerdik buda gayet indirim arkadaşlar 200binlik laptop yüzde 5 düşünce vay anasını ne kadar düşmüş diyor insanlar esas olan yüzdedir bir arkadaş demiş normal fiyatı 10800 diye ona göre yüzde 3.5 düşmüş 2 tane alsan 900 lira fazla para çıkmamış olur cebinden realite bu vatan indirimi yakalayamayan alsatçıyı yüreklendirmek istemeyen değerlendirebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,235
Üyeler
194,252
Son üye
Xreq
Geri