🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless - 5.489 TL

Kulaklığı yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, 3 ay kadar önce 4500 tl'ye almıştım hepsiburadadan, üstüne temu'dan 300 TL'ye kumaş ped'de çektim ve çok güzel oldu. Corsair void elite rgb wireless'ten geçtim bu kulaklığa, corsair'ı sırf rahatlığı için tutmuştum yıllarca. Hyperx'de çok rahat, mikrofonu ile ilgili şikayet duymadım kimseden, gayet anlaşılıyor ses, pil ömrü inanılmaz uzun. Önceki kulaklığım 10 saat giderken bu 100 küsür saat gidiyor. Kulaklıkta Onboard memory var, proğramında yaptığınız EQ ayarı kayıtlı kalıyor kulaklığa, programa gerek kalmıyor sonrasında. Benim önerim FXSound gibi bedava uygulama kullanmanız, ses seviyesi hem 2 katına çıkıyor hemde kulaklığa güzel bir EQ ayarı yapabiliyorsunuz. Bass var ama bangır bangır değil, klasik wireless oyuncu kulaklıklarından fazla. Müzik dinlemek için ise sahne ayrıntısı olarak 2-3 bin tl lik bir iem kulaklıktan geride. Ben genel olarak beğeniyorum kulaklığı, özellikle kulaklığın pad kısmı ile kafa bandını birleşimindeki menteşeyi hyperx cloud 3'ün plastik menteşesi yerine metal menteşe yapmış bu modele, yani bir kırılma vs durumu olacağını düşünmüyorum ki bu bir çok kulaklıkta büyük bir sorun, razer blackshark serisinde falan çok yaygın bu durum. Tavsiye ederim kulaklığı.

beyler sizce 4.5k bandına düşer mi yine? Yoksa iem+mic yapılır mı cloud3s yerine

Halihazırda kullanıyorum, deri padleri var, kumaş çıkmıyor, harici olarak şundan satın aldım, fiyatını uyguna yakalarsınız mutlaka alın, orijinal padi aratmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ufak bi equlizer ayarıyla ses kasması hile gibi oluyor, öyle bir kulaklık. Başta EQ ayarı yapmadığım için iade edecektim neredeyse. Eq ayarı dışında Windows ses geliştirmelerinde hiçbir şeyi devreye almamak gerekiyormuş, devreye alınca sesler boğuk geliyor. Onu da söyleyeyim. Alacaklar/alanlar okur da faydalanır. Eq ayarını da yapay zekaya yaptırmıştım.

Alalı üç hafta oldu günde 3 saat falan kullandım %40 falandı dün baktığımda. Şarjı inanılmaz uzun gidiyor.
Eq ayarınızı paylaşabilir misiniz? Alan arkadaşlar da bilgilenmiş olur.

ben bunun kablolusunu ua176 ses kartı ile kullanıyorum, cs2 oynuyorum genelde, memnunum fakat daha iyi performans alabilir
miyim ? EQ ayarı yapmama gerek var mı bilginiz var mı?

ben razer blackshark v3x aldım.
Ses kalitesi daha iyi.
Mikrofon daha iyi.
Daha hafif.
daha az terletiyor.
Side tone daha iyi.
Uygulaması daha iyi.
EQ tepkisi daha iyi.

şarj ömrü düşük.

sizce alınır mı bu tarz bi kulaklık arıyordum tam

@Praitha @halker @Demonofhell @röpdöşambırımıgiydim @wise

1) Kulaklığın uygulaması olan Ngenuity yi Microsoft Store dan kurun. Kulaklığı ilk bağladığınızda bir güncelleme yapacak (kablolu bağlantı isteyebilir, isterse bağlayın bunu yapmadan önce), uzun sürebilir, bırakın yapsın.
2) Ardından alta eklediğim windows ses ayarlarına bir gidin bakın hiçbir iyileştirme seçili olmasın.
Ben eq ayarı yapmama rağmen şuradaki ayarlardan biri bile açık olduğu takdirde seslerin boğuk gelme durumunu yaşamıştım.

3) DTS'i açmıyorum, pek tavsiye de etmiyorum.

4) Eq Ayarları ise şu şekilde:

a) Oyunlarda ayak sesi odaklı EQ:

HzDeğer
32-4
64-3
125-2
250-1
5000
1k+2
2k+4
4k+5
8k+3
16k+2

b) Eğer biraz daha ayak sesi odaklı olsun derseniz şu şekilde:

HzDeğer
32-5
64-4
125-3
250-2
5000
1k+2
2k+5
4k+6
8k+4
16k+2

c) Müzik ve filmlerde bassları hissetmek için ise Eq ayarı ise şu şekilde:

HzDeğer
32+5
64+4
125+2
2500
5000
1k+1
2k+2
4k+2
8k+3
16k+2

5) Kulaklığın ses kalite ayarını yine windows ses ayarlarından gelişmiş sekmesinden 24bit / 48.000Hz seçin.

NOT: Eğer ki hala seslerde gariplik varsa Ses driverlarınızı anakartınızın marka modeline göre kendi sitesinden bir kontrol edin derim.

Ekler

• windows ses ayarı.webp
    windows ses ayarı.webp
    45.4 KB · Hit: 56
Son düzenleme:

1) Kulaklığın uygulaması olan Ngenuity yi Microsoft Store dan kurun. Kulaklığı ilk bağladığınızda bir güncelleme yapacak (kablolu bağlantı isteyebilir, isterse bağlayın bunu yapmadan önce), uzun sürebilir, bırakın yapsın.
2) Ardından alta eklediğim windows ses ayarlarına bir gidin bakın hiçbir iyileştirme seçili olmasın.
Ben eq ayarı yapmama rağmen şuradaki ayarlardan biri bile açık olduğu takdirde seslerin boğuk gelme durumunu yaşamıştım.

HzDeğer
32-4
64-3
125-2
250-1
5000
1k+2
2k+4
4k+5
8k+3
16k+2

HzDeğer
32-5
64-4
125-3
250-2
5000
1k+2
2k+5
4k+6
8k+4
16k+2

HzDeğer
32+5
64+4
125+2
2500
5000
1k+1
2k+2
4k+2
8k+3
16k+2

5) Kulaklığın ses kalite ayarını yine windows ses ayarlarından gelişmiş sekmesinden 24bit / 48.000Hz seçin.

NOT: Eğer ki hala seslerde gariplik varsa Ses driverlarınızı anakartınızın marka modeline göre kendi sitesinden bir kontrol edin derim.
1776793107423.webp

Böyle bir sorun veriyor ilginç bir şekilde...
Ve kalite olarak kesin 48000 mi seçmeliyiz? Ben de 96000 de var.

HzDeğer
32-4
64-3
125-2
250-1
5000
1k+2
2k+4
4k+5
8k+3
16k+2

HzDeğer
32-5
64-4
125-3
250-2
5000
1k+2
2k+5
4k+6
8k+4
16k+2

HzDeğer
32+5
64+4
125+2
2500
5000
1k+1
2k+2
4k+2
8k+3
16k+2

BAŞ TACISIN

96.000 de kopma oluyor. Kabloyla bağlamayı denediniz mi update yapmadan önce?
SİSTEM KÖTÜ İSE Mİ OLUYOR KOPMA YOKSA KULAKLIKTAN MI

BAŞ TACISIN

SİSTEM KÖTÜ İSE Mİ OLUYOR KOPMA YOKSA KULAKLIKTAN MI
Rica ederim. Kulaklığın kanalı ile bilgisayarın kanalı uyuşması lazım ve bildiğim kadarıyla 96.000 kulaklığın sınırını aşıyor.

Geri