❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Arkadaşımın tanıdığı 7 tane DDR4 model çekmiş 4 farklı model olacak şekilde. DDR5 hiç almamış hepsini onaylamışlar ve faturasını kesmişler, İşin ilginç tarafı şube şube gezmemiş hepsi de internetten, muhtemelen DDR5 tarafına ayrı bir katı iptal politikası var.

Kesinlikle haklısınız ama ne burada ne de hakem heyeti ile yapacağınız görüşme/yazışmada kendinizi anlatamazsınız. Saçma sapan kafalar var ülkede maalesef. Bir mağaza ''kampanya şartları'' olmaksızın indirim yapıyor ve sipariş oluştururken istediğiniz adette alım yaptırıyor sonra keyfine göre ''omo boz son kollonocoyo sotoyoz, tocor olonlor komponyodon foydolonomoz'' tarzında SMS gönderiyor. Hukuk devletinde olacak iş değil. Sizi çok iyi anlamak ve hak vermekle beraber aynı durumda olmama rağmen hakkımı aramayacağım. Hak ararken daha çok yorulup daha çok sinirleniyorum... Sonuç mu? Sıfır.
Her ürünün sayfasında max 2 alınabilir yazıyordu sanki

O ne demek ya :D Markette çikolata indirimi vardı ve 1 adet değil 35 adet almak istedim. Kampanya şartlarında alım sınırı yoktu, üstelik kasiyer de satışı yaparken herhangi bir sınırdan bahsetmedi? PARASINI VERİP ALDIM...
aldiginiz cikolatalari 3-4 katina satma niyetindeyseniz size hak vermem. yok ben cikolatalari yiyecektim diyorsaniz haklisiniz. ama birden fazla alanlar genelde ilk soyledigim niyette olanlar. ilkini yapanlar benim gozumde ahlaksizdir. hicbir sekilde de bu insanlarla yan yana gelmem.

Bundan almıştım ses seda yok ne yapayım sizce? Arayıp durum kontrolü mü yapayım, onlar muadil için arayacak olurlarsa ulaşamayabilirler
Hocam iptale düşmediyse muadil öneriyorlar direkt arayın

Ekler

• 10359.webp
    10359.webp
    69.5 KB · Hit: 91
Ram bilgim zayıf baya hocam tek parça kaldı bilgisayarda eksik. Kabul ettim ben de ürünü ama hata mı yaptım emin olamıyorum.
boşver kabul etmeyip ne yapıcan şimdi alsan 20 den fazla bayılman lazım hayırlı olsun

Geri