🔥İndirim Galatasaray Puma 2024/2025 İç Saha Parçalı Forma 2'li alımda tanesi 800TL

bu formalar naylon mu oluyor terletir mi kumaş bilgisine ulaşamadım

1776541039771.webp

Üstte tek yıldız ile 5 yıldızlı geldi hayırlı olsun. Konu sahibine tekrar teşekkürler.

Bu modellerin logosu düşüyor diyorlardı hocam logo dikiş mi yoksa plastik baskı mı, birde sponsorlu mu geldi acaba ben de almayı düşünüyorum.
Plastiğimsi logo yapıştırma gibi dikiş değil ama emin değilim gidince tekrar bakayım. Sponsorlu geldi. Sadece beyaz şu forma sponsorsuzmuş.

Benimki kargoya bile verilmedi herkeainki gelmiş maşallah buda benim şansım:cautious:

Passodan alinca %50 indirimle 450yr geliyor nkolay kullanirsaniz L beden bitti ama orada da

Son düzenleme:
Sİpariş vermiştim 18 nisanda ama hala kargoya verilmedi ilginç. Soru cevapta 3-5 iş günü içinde verilir demişler ama bilemedim.

5 yıldız geldi ama aması var 5. yıldız sonradan takılmış eski 4 yıldızlı formalara 5. yıldız bir süre sonra çıkar yerinden gibi duruyor

17 Nisandan beri bekliyorum hala sipariş hazırlanıyorda kalıyor ilginç sanki yurtdışından alıyoruz ama bir yoğunluk olduğu aşikar.

Canlar bayram150 kodu ekleyin 150 TL düşecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri