❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Adamlar aynı siparişte 2 tane aldığım 1x16 RAM siparişinin birini kargoya vermişler diğeri kargo için hazırlanıyor. Bunlarda nasıl bir stok yönetimi var ki ayrı ayrı gönderiyorlar koysana ikisini de bir kargo poşetine 😀

Tam model alamadım telefondaydı RGB ve aynı özelliklerde dedi bende tamam dedim. Ürün gelsin görürüz artık :)
muhtemelen bu model.

sen alabilsen girmeyecek misin o ilanlari sanki? alamadiginiz icin agliyorsunuz burada. magazaya kosup almistir o alanda. insallah bu magaza piranalarina da bir önlem alacak vatan 🙏🙏🙏

magaza piranalari yuzunden yanicak herhalde zaten benim ram siparisi de. hakkimi helal etmiyim... 😀
Sizin de ne istediğiniz belli değil. Alabildiyse benim için dert değil ama alıp sonradan iptal olunca hak arayana da laf ediyorsunuz enteresan

Sizin de ne istediğiniz belli değil. Alabildiyse benim için dert değil ama alıp sonradan iptal olunca hak arayana da laf ediyorsunuz enteresan
Söylediğim şeyler gayet açık. Vatan bu ürünleri ticaret için birden fazla kez alanlara göndermiyorsa pozitif bir harekettir benim nazarımda. Burada hak aranacak bir şey yok bence. Siz hakkınızı tüketici olarak arıyor olsaydınız hak verirdim, ama ticaret için arıyorsunuz hakkınızı.

Tek ürün alıp siparişi iptale düşen arkadaşları ayırıyorum bu noktada. Bu hikayede yanan onlar oldu 🙁. Haklarını sonuna kadar aramalılar bence.

Mağazayı aradım verdiğim siparişde gelmiş ellerine bu iyi oldu demekki mağazadan sipariş verince geliyormuş. Oradaki çocuk bana gelmez dedi aklımı çeliyordu, dedim gelmezse iade yatar. Bileydim daha fazla sipariş geçerdim ah ulan be.

Söylediğim şeyler gayet açık. Vatan bu ürünleri ticaret için birden fazla kez alanlara göndermiyorsa pozitif bir harekettir benim nazarımda. Burada hak aranacak bir şey yok bence. Siz hakkınızı tüketici olarak arıyor olsaydınız hak verirdim, ama ticaret için arıyorsunuz hakkınızı.

Tek ürün alıp siparişi iptale düşen arkadaşları ayırıyorum bu noktada. Bu hikayede yanan onlar oldu 🙁. Haklarını sonuna kadar aramalılar bence.
yukarlarda size daha güzel cevap vermişlerdi tekrar yazmaya gerek yok. Doğrudan iptale düşen arkadaşlara hak arayışını öneriyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mağazayı aradım verdiğim siparişde gelmiş ellerine bu iyi oldu demekki mağazadan sipariş verince geliyormuş. Oradaki çocuk bana gelmez dedi aklımı çeliyordu, dedim gelmezse iade yatar. Bileydim daha fazla sipariş geçerdim ah ulan be.
Hocam şimdi bile hala varsa gidin sipariş edin alabildiğinizi alın fırsatlar ülkesi

Hocam şimdi bile hala varsa gidin sipariş edin alabildiğinizi alın fırsatlar ülkesi
Akşam iş çıkışı almaya gittiğimde varsa stok alacağım, belki tekrar stok düşer.

Geri