GIGABYTE VGA GeForce RTX™ 5060 Ti EAGLE OC 16GB 27.199TL

Açtığıma pişman oldum hocam vallaha konuyu ,28 liralık kartın 20 olmasını bekliyorlar herhalde 5060 ti yı kaç aydır bu fiyatta bile görmedim
Hocam bindirilmiş fiyatın neyini indirim olarak açtınız anlamadım akakçeye girdim bak senin için bir çok ürüne baktım zotac bile daha dün 27 bin miş fiyatı yazık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben 10 liralık bir ürünü 9a görürsem indirim derim siz 5e görmeyi bekliyorsanız o sizin probleminiz. 8 GB model hakkında konuşmuyoruz zaten bunu niye belirttiğinizi anlamadım. Bana göre ben bir ürünü 1000 lira daha ucuza çok rahat edeceğim bir satıcıdan 6 9 taksit seçeneğiyle alabiliyorsam bu benim için fırsattır. Sen 5k indirim beklemeye devam etmek istersen o senin tercihin dostum.

Alakası yok hiçbir 5060Ti modeli kronik ısınma sorunlu değil. Kart 150w güç çekiyo zaten en ufak soğutma sistemiyle çok rahat soğutulabiliyor.

Hocam bunları kafaya takmamak lazım istisnasız her açtığım indirim konusuna bu ve bu arkadaşın türevleri karga gibi üşüşüyor. Bu da indirim mi buna konu mu açılır sıcak fırsat değil bence tarzında boş boş yorum yaparlar. Neden fırsat olduğunu da 500 defa açıklamama rağmen. Diyorum ki adama en ucuzu 28 bu 27. 1000 TL karın var ve uzun zamandır daha altına düşmedi zaten. Hepsiburada satıcılı herhangi bir problemde sorunsuz iade hakkın var diyorum. 6 9 taksit seçeneği diyorum hala avel avel buda fırsat mı yeterli indirim değil bu fiyata alınmaz. Git 9060xt 16 gb al o zaman.
Uzun süredir takip ettiğiniz çok belli aç bakalım akakçeyi ve son 1 ay fiyatlarına bak yazık valla diyecek bir şey bulamıyorum uzun zaman algınızda 24 saat:kekw:

Hocam bindirilmiş fiyatın neyini indirim olarak açtınız anlamadım akakçeye girdim bak senin için bir çok ürüne baktım zotac bile daha dün 27 bin miş fiyatı yazık

Uzun süredir takip ettiğiniz çok belli aç bakalım akakçeyi ve son 1 ay fiyatlarına bak yazık valla diyecek bir şey bulamıyorum uzun zaman algınızda 24 saat:kekw:
Tmm dün 27ymiş diyorsun hocam da şuan kaç 29un altında yok insanı konu açtığına pişman ediyorsunuz yani belki 5060ti arayan biri vardır almak ister şuan da en uygunu bu yani

Tmm dün 27ymiş diyorsun hocam da şuan kaç 29un altında yok insanı konu açtığına pişman ediyorsunuz yani belki 5060ti arayan biri vardır almak ister şuan da en uygunu bu yani
Tamamdır hocam bildiğiniz gibi yapın(y)

60Ti serisi için 28K çok be şu fiyata 5070 olmalı o da şaka gibi 40K. Fiyat politikalarını öpeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,776
Üyeler
195,726
Son üye
Livan
Geri