Çözüldü✓ Mekanik veya Manyetik Full Klavye Önerisi(3Modlu)

Şu anlık Aula sevdiğim için denemelik F108Pro ya karar verdim sipariş geçtim yanına da %75 8k Hz mı alsam acaba
Ben de F108 almayı düşünüyorum. Reaper Switch ve Zephyr Switch seçenekleri var. Birinde yazılar tuşların üzerinde diğerinde aralarda birde switch farklılığı var. Hangisini almak mantıklı acaba fiyatları çok yakın zaten.

Ben de F108 almayı düşünüyorum. Reaper Switch ve Zephyr Switch seçenekleri var. Birinde yazılar tuşların üzerinde diğerinde aralarda birde switch farklılığı var. Hangisini almak mantıklı acaba fiyatları çok yakın zaten.
Ben reaper aldım sıkıntısız

Ben kararsızlıktan alamadım. N11'de kuponla o fiyata düşüyordu (hatta Nays ile 3000e düşüyordu) şimdi zamlanmış.
Sese takıntılı değilsen reaper al geç aşırı sesli değil F99 da kullandım. Auladan pek vazgecilmiyor Kendini kanıtladığı için çok sesli seviyorum normalde razer green switch favorim fakat kablolu almak istemiyorum o yüzden Aula seçtim

Ben de full size klavye arayışımı F108 Pro ile tamamladım klavye güzel iyi hoş ama kod - formül vb.. yazarken < ve > işaretlerini yapamıyorum. Türkçe Q klavye olmadığı için ayarlardan İngilizceye almam gerekiyor. Z harfinin solundaki tuş yok. Hayatım boyunca Türkçe Q klavyeler kullandığım için alışamadım. Türkçe Q kullanırken o işareti yapmanın bir yolu yok malesef. Manuel tuşa < > işaretlerini atadım yine de olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,432
Üyeler
193,033
Son üye
Shadow67
Geri