Şu anlık Aula sevdiğim için denemelik F108Pro ya karar verdim sipariş geçtim yanına da %75 8k Hz mı alsam acaba
Hocam 4 5 civarı ondada
Ben de F108 almayı düşünüyorum. Reaper Switch ve Zephyr Switch seçenekleri var. Birinde yazılar tuşların üzerinde diğerinde aralarda birde switch farklılığı var. Hangisini almak mantıklı acaba fiyatları çok yakın zaten.Şu anlık Aula sevdiğim için denemelik F108Pro ya karar verdim sipariş geçtim yanına da %75 8k Hz mı alsam acaba
Ben reaper aldım sıkıntısızBen de F108 almayı düşünüyorum. Reaper Switch ve Zephyr Switch seçenekleri var. Birinde yazılar tuşların üzerinde diğerinde aralarda birde switch farklılığı var. Hangisini almak mantıklı acaba fiyatları çok yakın zaten.
Zephyr olanın tuşları biraz daha sessiz ve tok sanırım. Yoksa ikisi de kalitelidir zaten. Maxitekno'da Zephyr 3550 TL.Ben reaper aldım sıkıntısız
Ben kararsızlıktan alamadım. N11'de kuponla o fiyata düşüyordu (hatta Nays ile 3000e düşüyordu) şimdi zamlanmış.3150 ye reaper aldım bu gün teslim edilecek
Sese takıntılı değilsen reaper al geç aşırı sesli değil F99 da kullandım. Auladan pek vazgecilmiyor Kendini kanıtladığı için çok sesli seviyorum normalde razer green switch favorim fakat kablolu almak istemiyorum o yüzden Aula seçtimBen kararsızlıktan alamadım. N11'de kuponla o fiyata düşüyordu (hatta Nays ile 3000e düşüyordu) şimdi zamlanmış.
Tamamdır. Teşekkürler.Sese takıntılı değilsen reaper al geç aşırı sesli değil F99 da kullandım. Auladan pek vazgecilmiyor Kendini kanıtladığı için çok sesli seviyorum normalde razer green switch favorim fakat kablolu almak istemiyorum o yüzden Aula seçtim