Motosiklet egzozdan ceza yedim men muhabbetini anlamadım

Reaksiyon skoru
34
Seyir halinde şahinler tarafından ceza yedim egzozdan motorun men edilecek dedi ama cezayı ekip otosu gelip kesti makbuzda mene dair herhangi bir ibare yok ilk kes ceza yedim motorum çekildi çekilen otopark bana yakın gidip sorduğumda biri diyor ilçe emniyetten çıkış belgeni alıp motoru teslim alabilirsin diyor yarın diğeri senin motorun men bitmeden alamazsın diyor sistemde henüz ceza gözükmüyor

ilk cezada men olmuyor diye biliyorum. ihtar gibi düşün yani, eğer egzosu düzeltmez bir daha yakalanırsan men yersin gibi gibi gibi . emin değilim ama

ilk cezada men olmuyor diye biliyorum. ihtar gibi düşün yani, eğer egzosu düzeltmez bir daha yakalanırsan men yersin gibi gibi gibi . emin değilim ama
İlk cezadan kastınız motora yazılan ilk ceza mı yoksa kişiye mi aynı maddeden dolayı mı Tekrar ceza yazılırsa men oluyor?

İlk cezada men oluyor.
İlçe emniyetten çıkış belgeni alıp motoru çıkarabilirsin.
1 hafta içinde orjinal egzozla birlikte muayeneye girmen gerekir, muayenen de geçersiz artık. Muayeneden sonra normal kullanabilirsin.

İlk cezada men oluyor.
İlçe emniyetten çıkış belgeni alıp motoru çıkarabilirsin.
1 hafta içinde orjinal egzozla birlikte muayeneye girmen gerekir, muayenen de geçersiz artık. Muayeneden sonra normal kullanabilirsin.
hocam saygılar ilçe emniyete gittim motorun 30 gün men olduğunu söyledi 30 gün otoparkta yatmakla yükümlü izin belgesi veremiyoruz eskide kaldı artık o dedi 30 gün sonra egzozlarını takıp polis ve çekici aracılığıyla tespit muayanesine gidileceğini ve onay belgesi verildiğinde emniyete gelip meni kaldırtmam gerektiğini söyledi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kendi tanıdık çekicisi olan biri ile de otoparktan çıkarabiliyormuyuz yoksa illa otoparka yada emniyete bağlı çekici ile mi gitmek zorundayız?

hocam saygılar ilçe emniyete gittim motorun 30 gün men olduğunu söyledi 30 gün otoparkta yatmakla yükümlü izin belgesi veremiyoruz eskide kaldı artık o dedi 30 gün sonra egzozlarını takıp polis ve çekici aracılığıyla tespit muayanesine gidileceğini ve onay belgesi verildiğinde emniyete gelip meni kaldırtmam gerektiğini söyledi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kendi tanıdık çekicisi olan biri ile de otoparktan çıkarabiliyormuyuz yoksa illa otoparka yada emniyete bağlı çekici ile mi gitmek zorundayız?
Yasa değişmiş demek ki, geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,181
Üyeler
192,925
Son üye
Barkinpsk
Geri