15 20 ekran kartıyla mining yapmak

Reaksiyon skoru
11
iyi günler arkadaşlar mining yapmak ıstıyorum yenı sistem kurmayı planlıyorum 15 20 ekran kartıyla bana yol gösterirmisiniz sitedenmı yapıyoruz ne yapmamız laızm

iyi günler arkadaşlar mining yapmak ıstıyorum yenı sistem kurmayı planlıyorum 15 20 ekran kartıyla bana yol gösterirmisiniz sitedenmı yapıyoruz ne yapmamız laızm
Şuan yapılmaz, cidden hiç kârı yok güncel olarak. ETH kazımı bittiği gün o iş kapandı.

Ha illa deneyeceğim kârı olmadığını kendim deneyip göreceğim diyorsan HiveOS araştır. Mining yapmanın açık ara en pratik yolu.

Son düzenleme:
Avrupalılar ile aramızdaki fark, onlar hesaplıyor biz denemeden öğrenemiyoruz. Bence denemelisin. Çünkü ne kilowat hesaplamasını bilirsin, ne de 15 20 kart ile ne kadar zamanda ne kazıyabileceğini. Hesap işi bize zor gelir. Kendin hesap yapamadığın için de zaten bize soruyorsun.
Ama biz de Türk'üz. Hesaplamayı sevmeyiz.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
bi 4 yıl geç kaldınız

Avrupalılar ile aramızdaki fark, onlar hesaplıyor biz denemeden öğrenemiyoruz. Bence denemelisin. Çünkü ne kilowat hesaplamasını bilirsin, ne de 15 20 kart ile ne kadar zamanda ne kazıyabileceğini. Hesap işi bize zor gelir. Kendin hesap yapamadığın için de zaten bize soruyorsun.
Ama biz de Türk'üz. Hesaplamayı sevmeyiz.
Keşke sadece mining için geçerli olsa bu…

Virus falan patlarsa belki yapılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,581
Üyeler
193,084
Son üye
erdemyy1
Geri