❌İndirim Bitti! 3 Adet Algida 650 Ml Dondurma 140 TL

Ben kimsenin fikrini değiştirmeye yazmadım, ben Elhamdülillah müslümanım. Dinim gereği ben boykot ediyorum, bu markanın boykot olduğunu bilmeyen dostlarım için kendi üstümde vebal olmasın diye yazdım. Siz kendi vicdanınızı rahatlatmak için, bana sözlü olarak saldırdınız. Ben ne size hakaret ettim, ne kötü bir söz söyledim. Sadece bu markanın boykot olduğunu söyledim. Başkada hiçbirşey demedim, yaptığınızda bir yanlış olduğunu içten kendiniz düşünmeseniz, zaten bu kadar yüksek bir tepki vermezdiniz. Profil fotoğrafınıza koyduğunuz kişide boykotu desteklerdi, bunuda bilin isterim.
saldırmak? bern size hakaret etmedim bir şey demedim.

normal indirm de düşmüyor ki
Kampanya aktif hala da düşüyor hatalı kampanya fixlenmistir normal de 500 e 250 400 e 200
Screenshot_2026-04-23-14-00-45-621_com.inomera.sm-edit.webp

saldırmak? bern size hakaret etmedim bir şey demedim.
Yazdığıma bir cevabınız olmayınca oradan bir lafı cımbızla çekip alıp, oradan devam ediyorsunuz. Saldırı sadece hakaretle olmaz, alaycı tavırla bilgilendirme mesajına emojiler atıp, insanları toplayıp hakkı konuşan kişinin sesini bastırmakta saldırıdır. Yazdığıma hiç cevap vermeyip, geçebilirdiniz, sadece umursayan insanlar görüp demek böyleymiş almayayım diyip geçerdi. Ben insanlar bilinçlensin diye yazdım.

Bu çarlar da yeni türedi ha, indirim konusunda gelip nutuk kesiyor boykot diye. Param yok yiyemiyorum diyemiyor da, ben yiyemiyorum bari millete salça olayım diyor. Adam ne güzel indirim paylaşmış, almayacaksan yazma kardeşim.

8 Maraş usulu 650m, 9 Algida classic 65ml, 9 Algida Külah keyfine toplam 420tl verdim. Müslüman olduğum için tabi ki de hepsini çöpe atacağım. :kekw:

Bu çarlar da yeni türedi ha, indirim konusunda gelip nutuk kesiyor boykot diye. Param yok yiyemiyorum diyemiyor da, ben yiyemiyorum bari millete salça olayım diyor. Adam ne güzel indirim paylaşmış, almayacaksan yazma kardeşim.
birde hep aynı kişi😆😆😆 neyseki engelledim görmüyorum

Onay verirken düşük fiyattı benden adet 140tl.çekmişler

Parası yok yemek yiyemiyor diye insanlarla dalga geçiyor :D Ve insanlarda buna destek çıkıyor, işte bu ülkenin geldiği son durum.

Son düzenleme:
Geri