🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

1776940533188.webp

Az önce geldi.Ürün tozlu ve kirliydi(abartı bir kirlilik yoktu)Bir kulaklığın tekinde iç tarafında yırtık vardı kullanılmaya engel değil fakat durumu mükemmel yazması sebebiyle canlı desteğe yazdım ve %10 para iadesi aldım.8k ya gelmiş oldu.

asin tararsan en hızlı öyle bulursun hocam haberin olsun
Asin ne oluyor hocam cahile anlatır gibi anlatabilir misiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Az önce geldi.Ürün tozlu ve kirliydi(abartı bir kirlilik yoktu)Bir kulaklığın tekinde iç tarafında yırtık vardı kullanılmaya engel değil fakat durumu mükemmel yazması sebebiyle canlı desteğe yazdım ve %10 para iadesi aldım.8k ya gelmiş oldu.
Hayırlı olsun

Asin ne oluyor hocam cahile anlatır gibi anlatabilir misiniz?

Hayırlı olsun
ürünlerin IDleri gibi düşün

"https://www.amazon.com.tr/dp/B0FFH1V4FZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title" link mesela ? den sonrası önemli değil burada dp den sonra yer alan kod ASIN diye geçer yani B0FFH1V4FZ. Bununla tarama yaptırırsan daha hızlı sonuçlar alabilirsin ancak sadece listedeki ürünleri aramış olursun

TP-LINK ARCHER VR400 1200 Mbps VDSL2 MODEM

iade ettim firmware update ettikten sonra DSL sabitleşmedi ne güzel 1200tlye almıstım modemi :/

Son düzenleme:
Servisten Bağımsız direkt kutuyu açtınız mı hocam
Arkadaşlar şuanlık bana dönüş depo'dan aldığınız TV'lerde servis garantisi yok. Kendiniz açabilirsiniz çünkü biz destek vermiyoruz, SN'den sorgulatıyorlarsa garantiyi o şekilde soracağım yarın ikinci el ürünmüş gibi. Onun haricinde marka garantisi yokmuş gibi alın, dümenden almayıp aldım ayağı yapan bazı enteresan kişiler oluyor. Onları çok kâle almamak lazım. Yarın %100 netleşir durum.

Alıntıyı görüntüle
Hocam anc nasıl buds fe den geçicem bende depodan denk gelirse

Birde beyaz gürültü var mı anc açıkken

ürünlerin IDleri gibi düşün

"https://www.amazon.com.tr/dp/B0FFH1V4FZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title" link mesela ? den sonrası önemli değil burada dp den sonra yer alan kod ASIN diye geçer yani B0FFH1V4FZ. Bununla tarama yaptırırsan daha hızlı sonuçlar alabilirsin ancak sadece listedeki ürünleri aramış olursun

TP-LINK ARCHER VR400 1200 Mbps VDSL2 MODEM

iade ettim firmware update ettikten sonra DSL sabitleşmedi ne güzel 1200tlye almıstım modemi :/
Çok iyi anladım ustam teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,182
Üyeler
192,929
Son üye
fearmpeg4
Geri