🔥İndirim PNY RTX5060Ti 16GB 🔥25.543₺

Selamlar , iyi forumlar. Niyetim kimseyi veya herhangi bir satıcı kötülemek değil öncelikle belirtmek isterim.

Yaklaşık 1 ay önce bir müşterim bu satıcıdan SIFIR diye satılan bir 3080 aldı. 3080 gibi eski nesil bir kartın sıfır olma ihtimali çok düşük ve kart tabii ki ikinci el çıktı... Kartın güvenlik etiketi farklı idi ve soğutma bloğunda paslanma ve korozyon lekeleri mevcuttu. Bu ürün için aynı durum söz konusu diyemem ancak piyasada çokça ikinci el ürünü paketleyip ve jelatin uydurup sıfır diye satan satıcılar var dikkatli olmanızı öneririm... İyi forumlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Selamlar , iyi forumlar. Niyetim kimseyi veya herhangi bir satıcı kötülemek değil öncelikle belirtmek isterim.

Yaklaşık 1 ay önce bir müşterim bu satıcıdan SIFIR diye satılan bir 3080 aldı. 3080 gibi eski nesil bir kartın sıfır olma ihtimali çok düşük ve kart tabii ki ikinci el çıktı... Kartın güvenlik etiketi farklı idi ve soğutma bloğunda paslanma ve korozyon lekeleri mevcuttu. Bu ürün için aynı durum söz konusu diyemem ancak piyasada çokça ikinci el ürünü paketleyip ve jelatin uydurup sıfır diye satan satıcılar var dikkatli olmanızı öneririm... İyi forumlar.
Açıklama kısmında ikinci el olduğu yazmıyor muydu?

beylikdüzünde bir bilgisayarcı var var sarı sitede sürekli isim değiştirir başlıkta hep şöyle yazar sıfır açıklama başında da kutuyu ilk siz açacaksanız ve bunlar yıllardır hepsiburada da filan da satış yapıyorlar anlamak mümkün değil ne de olsa muz cumhuriyeti burası

İnternette bahsettiğin işlemciye baktım da bulamadım linkini atabilir misin 1000 falan eklerim sıkıntı değil bahsettiğin işlemciyi incelemek istiyorum
Ben ram bellek hakkında konuşuyordum. İstiyorsanız 13 bin tl için n11 de 1x24 gb ram bellek var, linkini atayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

128 bit olmasına rağmen max 50 derecede çalısıyor ve arasında 10 fps fark ve 5 k var indirimli haliyle xd
1080p için mi demektesiniz bunu?

2 fanlı alınmaz bence 3 fanlı msi gaming trio oc modelleri vardı bu fiyatlardaydı sıfır ikinci elde bulunur alınır

2 fanlı alınmaz bence 3 fanlı msi gaming trio oc modelleri vardı bu fiyatlardaydı sıfır ikinci elde bulunur alınır
Bir ekran kartının sıcaklığını etkileyen faktör sadece fan sayısı değil. Ayrıca fanların ne kadar etkili soğuttuğu da önemlidir ki bunun için de ekran kartların test edildiği videolardaki sıcaklık değerlerine bakmanız lazım.

Geri