5070 ti almayı düşünüyorum ama 2 model arasında kaldım:
www.incehesap.com
www.incehesap.com
elimden geldiğince araştırdım lakin istediğim cevapları alamadım pny için bazı kullanıcılarda bu versiyonda fanlarda sorun çıkmış colorful içinde pek bir şey bulamadım ama chatgpt ye göre pny daha iyi performans veriyor ve tamamen siyah beyaz üzerine görsel bir kasa topluyorum sizce şansa bırakıp pny mi almalıyım yoksa colorful mu ?
evet başlangıç kartlar. üst seviye değil ama pek gerek görmedim açıkçası sadece arada oyun oynayan bi kullanıcıyım sıcaklığıda çok takmadım kasanın hava akışı oldukça iyi. üst seviye bi model alıcağıma 5080 alırdım konunun dışına çıkmazsak sevinirim sadece nvidia düşünüyorum
şimdiden cevap verme nezaketinde bulunan herkese teşekkür ederim.
COLORFUL BattleAX GeForce RTX 5070Ti NB EX 16GB-V GDDR7 256Bit 16GB Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
COLORFUL BattleAX GeForce RTX 5070Ti NB EX 16GB-V GDDR7 256Bit 16GB Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
PNY GeForce RTX 5070Ti 16GB GDDR7 OC 256Bit Ekran Kartı (VCG5070T16TFXPB1-O) - incehesap.com
PNY GeForce RTX 5070Ti 16GB GDDR7 OC 256Bit Ekran Kartı (VCG5070T16TFXPB1-O) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
elimden geldiğince araştırdım lakin istediğim cevapları alamadım pny için bazı kullanıcılarda bu versiyonda fanlarda sorun çıkmış colorful içinde pek bir şey bulamadım ama chatgpt ye göre pny daha iyi performans veriyor ve tamamen siyah beyaz üzerine görsel bir kasa topluyorum sizce şansa bırakıp pny mi almalıyım yoksa colorful mu ?
evet başlangıç kartlar. üst seviye değil ama pek gerek görmedim açıkçası sadece arada oyun oynayan bi kullanıcıyım sıcaklığıda çok takmadım kasanın hava akışı oldukça iyi. üst seviye bi model alıcağıma 5080 alırdım konunun dışına çıkmazsak sevinirim sadece nvidia düşünüyorum
şimdiden cevap verme nezaketinde bulunan herkese teşekkür ederim.