Steam hesabım çalındı yardıma ihtiyacım var.

Qwesnan

80+
Reaksiyon skoru
13
Steam hesabım çalındı mail adresi değiştirildi hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Steam destekten denediğim zaman ise mail adresinizin şifresini sıfırlayın diyor.

Steam hesabım çalındı mail adresi değiştirildi hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Steam destekten denediğim zaman ise mail adresinizin şifresini sıfırlayın diyor.
hesabının çalındığını belirt anlat sana bi form atacaklar ilk eposta işte harcama yapılan kart girilen cd key varsa onu falan sorcaklar doğruca doldurursan hesabı geri veriyorlar bide oyun satın alım faturalarını eklersin.

2 faktörlü doğrulamanızı neden acmıyorsunuz ama artık o hesabı zor alırsınız..

2 faktörlü doğrulamayıda geçiyorlar reis, işin çok içinde değilim ama adamlar markete ürün sat diye koyduğun zaman telefona doğrulama geliyor ya? onu bile onay veriyorlar anlamadım bu işi:ROFLMAO:

2 faktörlü doğrulamayıda geçiyorlar reis, işin çok içinde değilim ama adamlar markete ürün sat diye koyduğun zaman telefona doğrulama geliyor ya? onu bile onay veriyorlar anlamadım bu işi:ROFLMAO:
Kardeşim sen onay vermediğin sürece onu aşamazlar sen bazı seyleri göz ardı ediyorsun tüm sorun bu

Kardeşim sen onay vermediğin sürece onu aşamazlar sen bazı seyleri göz ardı ediyorsun tüm sorun bu
Aşarlar, cookie çalıyorlar artık. O tarz hacklerde hiçbir 2FA işe yaramıyor tıpkı senin bilgisayarınmış gibi bağlanıyorlar.

Aşarlar, cookie çalıyorlar artık. O tarz hacklerde hiçbir 2FA işe yaramıyor tıpkı senin bilgisayarınmış gibi bağlanıyorlar.
tamam aştılar diyelim ben kendi bilgisayarımdan bile hesaplarıma giriş yaptıgımda mesaj geliyor telefonuma bildirimini alıyorum anında ona göre önlemimi alıyorum ne yaparlarsa yapsınlar anında hesabımı geri alıyorum o işler öyle kolay degil artık..

cookieleri 4 yil oncede caliyorlar di , security key alin gecin , takasda ki 2. dogrulamada sadece sahte skin gosteriyorlar onun disinda da onuda baska birisi onaylayamaz.

bende de var 2 factor auth gece 3'te yine giriş yapmışlar chicago'dan :D e maile girememiş ama usb ile korumaya almıştım tekrardan şifre değiştirip geri aldım, yani 2 factor auth bile artık geçiliyor kullansan da kullanmasan da aynı :D

Ben onay vermedim, göz ardı ettiğim hiç bir şey de yok. Teknoloji geliştikçe işlerde daha zorlaşmıyor daha yeni yollar çıkıyor veya "işler" kolaylaşıyor. Tabi bende tamamen haklı sayılmam, o sıra anakartı bozmuştum, kardeşimin bilgisayarını kullanmıştım biraz, kardeşim de crack fln yaptığı için embesilin PCsine hergün gidiyorlar :ROFLMAO: benim şifremi de görmüş girmişler. Ancak hala harhangi bir bildirim gelmedi, şansa tuvalette telefonla surf yaparken şu oyun indirimlerine bakayım diye girdim gördüm, yarıda kestim :ROFLMAO: ama 10 dolar gitti, o sıranın kuruyla 230 lira civarı fln, Steam Guard'a pek arkanızı dayamayın derim. Kardeşimin soyulma geçmişine göre en sağlam yol e-posta :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Note; ben sırf hesap çalmadan bahsetmiyorum, hesap geri alınır ama cüzdan da para varsa o gider. O da koyuyor insana.

Son düzenleme:
Beyler daha dün 100 dolarlık skin düştü bunu çalabiliyorlar mı şimdi nasıl koruruz ?

Merhaba, zamanında benimde steam hesabım çalınmıştı. bende bu durumu steame detaylıca açıkladım, steamden yaptığım satın alımları ne kadara aldığım, ne zaman aldığım, hangi kartla aldığımı yazmıştım. bana belirli süreliğine hesabı açıp şifremi ve epostamı değiştirtmişlerdi. şuan süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama denemekte fayda var.

Ben onay vermedim, göz ardı ettiğim hiç bir şey de yok. Teknoloji geliştikçe işlerde daha zorlaşmıyor daha yeni yollar çıkıyor veya "işler" kolaylaşıyor. Tabi bende tamamen haklı sayılmam, o sıra anakartı bozmuştum, kardeşimin bilgisayarını kullanmıştım biraz, kardeşim de crack fln yaptığı için embesilin PCsine hergün gidiyorlar :ROFLMAO: benim şifremi de görmüş girmişler. Ancak hala harhangi bir bildirim gelmedi, şansa tuvalette telefonla surf yaparken şu oyun indirimlerine bakayım diye girdim gördüm, yarıda kestim :ROFLMAO: ama 10 dolar gitti, o sıranın kuruyla 230 lira civarı fln, Steam Guard'a pek arkanızı dayamayın derim. Kardeşimin soyulma geçmişine göre en sağlam yol e-posta :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Note; ben sırf hesap çalmadan bahsetmiyorum, hesap geri alınır ama cüzdan da para varsa o gider. O da koyuyor insana.
ee yine sizlik bir durum dur dur yere gelip şifrenizi çalmaay calışanlar yok..

Geri