mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 939
Yanlış bilgilendirme oluncadaRaporlamak istemiyorum bence yeni bir düzenleme gelmesi gerekiyorKesinlikle haklısınız. öbür forumda hele çok yaşıyorum.
Yanlış bilgilendirme oluncadaRaporlamak istemiyorum bence yeni bir düzenleme gelmesi gerekiyorKesinlikle haklısınız. öbür forumda hele çok yaşıyorum.
siz ne önerirsiniz? benim piyasa hakkında çok fazla bir bilgim yok.Yanlış bilgilendirme oluncadaRaporlamak istemiyorum bence yeni bir düzenleme gelmesi gerekiyor
İkinci elde kapalı kutu ramler var 48 GB seri numarasını doğrulayıp pg ile alabilirsiniz Çünkü piyasada sahte RAM'ler dolaşabiliyorsiz ne önerirsiniz? benim piyasa hakkında çok fazla bir bilgim yok.
Hocam öneri için teşekkür ediyorum. Bu markayı ilk kez duydum, fabrikadan çıkışına göre tabii ki her markada değişir ama ben genede sorun çıkarabilecek bir yazılımı yada fiziksel özelliği var mı merak ettim.6000 CL36 ram alma hocam bu daha iyi https://www.gamer.gen.tr/goodram-32...siyah-dual-kit-ram_u35749?ref=akakce&v=1.83.7
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ramin markası çok önemli değil içindeki modüller önemli.
hocam goodram yılların markası. SSD falanda üretiyorlar. Kingston G Skill neyse bu adamalrda o tarz. Sadece rgb li şık ramler yapmıyolar.Hocam öneri için teşekkür ediyorum. Bu markayı ilk kez duydum, fabrikadan çıkışına göre tabii ki her markada değişir ama ben genede sorun çıkarabilecek bir yazılımı yada fiziksel özelliği var mı merak ettim.
Bilader dalgamı geçiyosun sen? Kimse bidaha ürün önermesin bu forumda o zaman. Herşeyin ikinci eli daha ucuz çünkü kafaya bak. Adam sarı siteden alışveriş yapmak zorunda mı sarhoş falan mısın sen ? Ayrıca insanız hata da yapabiliriz efendi gibi kardeşim şu daha ucuz şuna da bakabilirsin desen biz olmaz benim söylediğim olcak diye diretiyor muyuz? bide çocuk gibi puhahaha falan yazmış.23kya48gb var puhaahaha
Bir de bir daha Ürün önerecekseniz ikinci eline bakıpta önerin derim Boş bilgi kirliliği Yaşanmasın
tamam kardeşim senin önerdiğin üründen daha az cl değerine sahip birde 7400mhz piyasadaki en pahalı ram almıyacağızda senin bir yeri kırık saçma sapan ramini mi alacaz ordaki puhahaha dememin sebebide senin söylediğin ürünün saçma gelmesi biraz beynini kullanırsan anlarsınhocam goodram yılların markası. SSD falanda üretiyorlar. Kingston G Skill neyse bu adamalrda o tarz. Sadece rgb li şık ramler yapmıyolar.
yapıyolarsada tr de yok galiba.
Bilader dalgamı geçiyosun sen? Kimse bidaha ürün önermesin bu forumda o zaman. Herşeyin ikinci eli daha ucuz çünkü kafaya bak. Adam sarı siteden alışveriş yapmak zorunda mı sarhoş falan mısın sen ? Ayrıca insanız hata da yapabiliriz efendi gibi kardeşim şu daha ucuz şuna da bakabilirsin desen biz olmaz benim söylediğim olcak diye diretiyor muyuz? bide çocuk gibi puhahaha falan yazmış.
Ayrıca raporlarsan raporla adama bak sarı sitede daha ucuz diye önermeyecekmişiz hey allahım kimlerle uğraşıyoz.
Ooo eleman hiçbir şey bilmiyor. Kardeşim öncelikle şunu söyliyim benim önerdiğim ram 6400 Mhz CL32. Yani çok bilmiş arkadaşım 6000 Mhz de CL30 çalışıyor. Yani arkadaşım hynix modül. Senin bilmediğin şey şu 8000 mhz cl40 yazan ramler de 6000 mhz cl30 aslında etiketlerini farklı basıyolar sadece. Ama sen çok bildiğin için bunu anlayamıyorsun. İkincisi şuan benim attığım ramden daha ucuz 2x16 kit yok tamam mı benim güzel kardeşim. 6400 MHZ CL32 demek 6000 MHZ CL30 demek. Konuya hakim değilsen niye yorum yapıyorsun.tamam kardeşim senin önerdiğin üründen daha az cl değerine sahip birde 7400mhz piyasadaki en pahalı ram almıyacağızda senin bir yeri kırık saçma sapan ramini mi alacaz ordaki puhahaha dememin sebebide senin söylediğin ürünün saçma gelmesi biraz beynini kullanırsan anlarsın
gel bak bakalım bu nasıl ram ben aldım 64 GB ramle keyfimi sürdürüyorum senin gibi yolda kalmış elemanlar gidip onu alabilir konu sahibine burda lafım yok al kendin gör çok bilmişOoo eleman hiçbir şey bilmiyor. Kardeşim öncelikle şunu söyliyim benim önerdiğim ram 6400 Mhz CL32. Yani çok bilmiş arkadaşım 6000 Mhz de CL30 çalışıyor. Yani arkadaşım hynix modül. Senin bilmediğin şey şu 8000 mhz cl40 yazan ramler de 6000 mhz cl30 aslında etiketlerini farklı basıyolar sadece. Ama sen çok bildiğin için bunu anlayamıyorsun. İkincisi şuan benim attığım ramden daha ucuz 2x16 kit yok tamam mı benim güzel kardeşim. 6400 MHZ CL32 demek 6000 MHZ CL30 demek. Konuya hakim değilsen niye yorum yapıyorsun.
bu forumda senin kadar boş yapanını görmedimOoo eleman hiçbir şey bilmiyor. Kardeşim öncelikle şunu söyliyim benim önerdiğim ram 6400 Mhz CL32. Yani çok bilmiş arkadaşım 6000 Mhz de CL30 çalışıyor. Yani arkadaşım hynix modül. Senin bilmediğin şey şu 8000 mhz cl40 yazan ramler de 6000 mhz cl30 aslında etiketlerini farklı basıyolar sadece. Ama sen çok bildiğin için bunu anlayamıyorsun. İkincisi şuan benim attığım ramden daha ucuz 2x16 kit yok tamam mı benim güzel kardeşim. 6400 MHZ CL32 demek 6000 MHZ CL30 demek. Konuya hakim değilsen niye yorum yapıyorsun.
Sana sarı sitedeki ramlerinle mutluluklar benim yazdığım yorumlara tepki verme sen. Bide bu arkadaş çok yanlış söylüyor falan gibi bilmiş bilmiş bi tarafından element uydurmuşsun.
Bak hala biliyomuş gibi diretiyosun. Türkçe bir şekilde anlatıyorum. 5600 Mhz CL30 ram 6000 Mhz de içindeki modüle göre CL32-34 VEYA 36 verir. 6400 Mhz CL32 ram 6000 mhz de CL30 verir. Yani senin şuan linkini attığın ram daha iyi değil aksine daha kötü. Yani benim attığım ramin gecikmesi daha iyi. Niye anlamak istemiyosun benim güzel kardeşim. Git 2 tane ram videosu izle. Ne anlatıyorum ben sabahtan beri. Anla artık Allah peygamber aşkına anla yav. Mevzu ramlerin iyi veya kötü olması da değil velev ki senin attığın ram daha iyi diyelim (ki değil) diyosun ki gidip adına faturalı 0 şeklinde orjinalliği kesin olan bir firmadan alma, sarı siteden şu fiyata al. Herkes sarı siteden alışveriş yapmak istemeyebilir güvenemeyebilir veya kötü bir tecrübesi vardır tercih eder veya etmez. Sen niye sarı sitede şu var puhahaha burdan alınmaz diye gevşek gevşek konuşuyosun orayı anlayamadım bengel bak bakalım bu nasıl ram ben aldım 64 GB ramle keyfimi sürdürüyorum senin gibi yolda kalmış elemanlar gidip onu alabilir konu sahibine burda lafım yok al kendin gör çok bilmiş
Tam olarak söylediğim bilginin neresi yanlış bi anlat bakıyım neresi "boş" bana tam olarak söylermisin ?gel bak bakalım bu nasıl ram ben aldım 64 GB ramle keyfimi sürdürüyorum senin gibi yolda kalmış elemanlar gidip onu alabilir konu sahibine burda lafım yok al kendin gör çok bilmiş
bu forumda senin kadar boş yapanını görmedim
tamam kardeşim sen git o rami al Allah Allah ne çekilmez adamsın tartışmada bile kendini haklı sanıyosun ya Allah seni bildiği gibi yapsın ne diyeyim yazık bu tartışmayı burda bitiyorum boş konuşmaların sana kalsın bi şey bilmediğin halde konuşuyorsun sana aşırı derecede üzülüyorum bir daha yazsanda engellediğim için görmiyeceğimBak hala biliyomuş gibi diretiyosun. Türkçe bir şekilde anlatıyorum. 5600 Mhz CL30 ram 6000 Mhz de içindeki modüle göre CL32-34 VEYA 36 verir. 6400 Mhz CL32 ram 6000 mhz de CL30 verir. Yani senin şuan linkini attığın ram daha iyi değil aksine daha kötü. Yani benim attığım ramin gecikmesi daha iyi. Niye anlamak istemiyosun benim güzel kardeşim. Git 2 tane ram videosu izle. Ne anlatıyorum ben sabahtan beri. Anla artık Allah peygamber aşkına anla yav. Mevzu ramlerin iyi veya kötü olması da değil velev ki senin attığın ram daha iyi diyelim (ki değil) diyosun ki gidip adına faturalı 0 şeklinde orjinalliği kesin olan bir firmadan alma, sarı siteden şu fiyata al. Herkes sarı siteden alışveriş yapmak istemeyebilir güvenemeyebilir veya kötü bir tecrübesi vardır tercih eder veya etmez. Sen niye sarı sitede şu var puhahaha burdan alınmaz diye gevşek gevşek konuşuyosun orayı anlayamadım ben
Ayrıca ben sarı siteden ram alınmaz mı diyorum? Adam güveniyorsa satıcıya mantıklı bir hareket daha ucuz kapalı kutu almak. Ama herkes güvenemiyor işte. Güvenmesi de gerekmiyor. Herkesin oyun için 64 Ram'ede ihtiyacı yok.
Neresi yanlış diyorum boş konuşuyosun diyosun neresi hatalı diyorum boş yapıyosun diyosun. Evladım sen tartışmayı da bilmiyosun.tamam kardeşim sen git o rami al Allah Allah ne çekilmez adamsın tartışmada bile kendini haklı sanıyosun ya Allah seni bildiği gibi yapsın ne diyeyim yazık bu tartışmayı burda bitiyorum boş konuşmaların sana kalsın bi şey bilmediğin halde konuşuyorsun sana aşırı derecede üzülüyorum bir daha yazsanda engellediğim için görmiyeceğim
adama bak baksan max 16 yaşında bana evladım diyor ahahah delirirsinNeresi yanlış diyorum boş konuşuyosun diyosun neresi hatalı diyorum boş yapıyosun diyosun. Evladım sen tartışmayı da bilmiyosun.