🔥İndirim Delta 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı 1561TL

750 platium aldım bir fan sesi var iğrenç herhalde bize denk geldi.
Arkadaş için Almıştım ama neyse diyorum söktük eski powerini taktık.
kral 750 watt gold kullanıyorum. Baya araştırıp aldım. Baya sağlam ve kaliteli marka bir PSU. Fakat sesden ben de muzdaripim. Fanı çok sesli çalışıyor. Eğer kulaklıkla kullanırım sorun olmaz dersen al geç, ama sesinden rahatsız olurum dersen başka markalara bakmanı öneririm.
750w platinium modelini almıştım. Kalite olarak güzeldir belki ama şalter attırıyordu benim evde. Aşırı cw sesi mevcuttu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyunlardan atıyordu pc durduk yere, kasadaki her şeyi garantiye yolladım olmadı. En son psu değiştirdim deltadan msi a geçtim ve düzeldi sorunum. Bana kötü bir ürün denk gelmiş de olabilir ancak dikkatli olmak gerek.
Hocam geçici toplayacağım sistem için 2. elden psu bakıyordum sonra bunu gördüm almayı düşünmüştüm ama almaya niyetlenmişken bunları gördüm fiyatı iyi aslında 7500f - rx9060xt ile kullanacaktım. Sizce geçici toplayacağım sistemde fiyattan kısmak için böyle bir yola girmeli mi yoksa direkt bunlardan yapıştırayım mı

** Sistemi daha sonrasında 7800x3d ya da 9800x3d ile ve 9070xt ya da üstü çıkarsa onunla değiştiricem

Enermax REVOLUTION III 850W 80+ Gold
Enermax REVOLUTION III 1000W 80+ Gold

Hocam geçici toplayacağım sistem için 2. elden psu bakıyordum sonra bunu gördüm almayı düşünmüştüm ama almaya niyetlenmişken bunları gördüm fiyatı iyi aslında 7500f - rx9060xt ile kullanacaktım. Sizce geçici toplayacağım sistemde fiyattan kısmak için böyle bir yola girmeli mi yoksa direkt bunlardan yapıştırayım mı

** Sistemi daha sonrasında 7800x3d ya da 9800x3d ile ve 9070xt ya da üstü çıkarsa onunla değiştiricem

Enermax daha iyi benim gözümde delta kaliteli ama cw aşırı var. Enermax 850 al geç.

Enermax 1000watt gold modüler olanı kuzene aldık mis gibi cihaz knk. Al geç uzun yıllar kullanırsın.

Geri