Steam hesabım çalındı yardıma ihtiyacım var.

Beyler daha dün 100 dolarlık skin düştü bunu çalabiliyorlar mı şimdi nasıl koruruz ?
kardeşim steam guard aç bazi kişiler arkadaş ekleyip oy verirsen skin alacaksın diye link geliyor bunlara inanma ve 3 part sitelere güvenme şahsen ben hiç birine güvenmiyorum giriş de yapmıyorum bu tür gibi şeyler resmen ben dolandırıcıyım diyor
1777070272687.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Steam hesabım çalındı mail adresi değiştirildi hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Steam destekten denediğim zaman ise mail adresinizin şifresini sıfırlayın diyor.
hesabın çalınğını belirt harcama yaptın kartı ekle dekont varsa ekle fatura varsa ekle doğru şekilde doldurmazsan vermiyorlar

Son düzenleme:
Steam bu konuda diğer şirketlere göre çok daha iyi yardım ediyor diye biliyorum. Hatta şanslıysan direkt sana Türk müşteri temsilcisi bağlıyorlar. Yukarda arkadaşların da dediği gibi harcama yaptığın kartla ilgili bir şeyler soruyorlar diye hatırlıyorum. Doğru bir şekilde doldurursan genelde sorunsuz halloluyor. Yaklaşık 1 yıl önce arkadaşımın bilgisayarına bulaşan virüs sonucu birçok uygulamada hesabı çalınmıştı. En rahat steam'i geri alabildi.

ee yine sizlik bir durum dur dur yere gelip şifrenizi çalmaay calışanlar yok..
Steam Guard'a tek bir cihazın erişimi olması lazım adam şifreyle steam guardı hareket ettirmeden onay vermiş, ne e-postaya ne telefona kod gitmiş.

Aşarlar, cookie çalıyorlar artık. O tarz hacklerde hiçbir 2FA işe yaramıyor tıpkı senin bilgisayarınmış gibi bağlanıyorlar.
evet cookie calındıgı an hic bir dogrulama guvenlık cartcurt onlemının onemı yok

Beyler daha dün 100 dolarlık skin düştü bunu çalabiliyorlar mı şimdi nasıl koruruz ?
Steam ile hiçbir yere giriş yapma 2FA açık olsun şifreni de uzun ve büyüklü küçüklü özel karakterli bir şifreyle değiştir ek doğrulamalar falan aç ne varsa artık hiçbir şey yapamazlar

Telefonunuz yurtdışı ve server kayıtlıysa her türlü girebilirler. Her şeyiniz server üzerinden geçiyor. İsterseniz 40 faktörlü doğrulama yapın.

hesabının çalındığını belirt anlat sana bi form atacaklar ilk eposta işte harcama yapılan kart girilen cd key varsa onu falan sorcaklar doğruca doldurursan hesabı geri veriyorlar bide oyun satın alım faturalarını eklersin.
Steam destek sayfasına girdiğimde belirtebileceğim bir yer maalesef bulamadım nereden yapabileceğimi gösterebilirseniz sevinirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Telefonunuz yurtdışı ve server kayıtlıysa her türlü girebilirler. Her şeyiniz server üzerinden geçiyor. İsterseniz 40 faktörlü doğrulama yapın.
Maalesef öyle türkiye şartlarında yurt dışı kayıtlı telefon almak daha cazip ve daha uygun

Geri