elemin
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,585
İşlemci almak riskli depodanArkadaşlar işlemci arayışındayım depoda satılıyor mu işlemciler am5
İşlemci almak riskli depodanArkadaşlar işlemci arayışındayım depoda satılıyor mu işlemciler am5
sizden önce biri aldığı için o hatayı veriyorBi kaç seferdir Amazon depoya gelen güzel indirimli eşyaları almaya çalıştım direkt sepete ekleyip ödeme adımına girmeyi denedim ama sürekli bu adrese teslim edilemez diye uyarı veriyor 2-3 farklı adres denememe rağmen çözümü var mıdır yardımcı olabilecek birisi
Saniye farkıyla ürünü kaçırdığınızda o hatayı verir hep. Salise farkı ile kaçırırsanız da ödeme adımına gelirsiniz ondan sonra şimdi al butonuna tıklarken o yükleme ikonu çıkar ve ödeme işlenirken bu sefer pat diye bu adrese teslim edilemez der, 2-3 kere yaşadım ben o durumu çok can sıkıcı. Aldım diye sevinip alamıyorsun, keyifsiz olaylar.Bi kaç seferdir Amazon depoya gelen güzel indirimli eşyaları almaya çalıştım direkt sepete ekleyip ödeme adımına girmeyi denedim ama sürekli bu adrese teslim edilemez diye uyarı veriyor 2-3 farklı adres denememe rağmen çözümü var mıdır yardımcı olabilecek birisi
3p kullanıyorum 1bucuk senedir falan uygulaması donanımlı bayaWiriless ortalama için alınır mı? Fiyatı ok geldi taksit ile kullananlar var mı?
SteelSeries Arctis Nova 3X Wireless Siyah Gaming Kulaklık - Mobil Uygulama ile Kontrol - 40 Saat Pil Ömrü-PS5, PS4, PC, Switch, Mobil Uyumlu : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
SteelSeries Arctis Nova 3X Wireless Siyah Gaming Kulaklık - Mobil Uygulama ile Kontrol - 40 Saat Pil Ömrü-PS5, PS4, PC, Switch, Mobil Uyumlu : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolamzn.eu
Pahalı değil mi g733 ile arasında fark ne kadar?Wiriless ortalama için alınır mı? Fiyatı ok geldi taksit ile kullananlar var mı?
SteelSeries Arctis Nova 3X Wireless Siyah Gaming Kulaklık - Mobil Uygulama ile Kontrol - 40 Saat Pil Ömrü-PS5, PS4, PC, Switch, Mobil Uyumlu : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
SteelSeries Arctis Nova 3X Wireless Siyah Gaming Kulaklık - Mobil Uygulama ile Kontrol - 40 Saat Pil Ömrü-PS5, PS4, PC, Switch, Mobil Uyumlu : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolamzn.eu
tmmdır bende sipariş gecdım deneyelım bakalım tskler3p kullanıyorum 1bucuk senedir falan uygulaması donanımlı baya
Hocam ben kullanmıdım güncelleme yaptılar mı ona bilmiyorum kulak pedleri saha sola donmuyodu rahatsız etmısdı beni steelseries rahat duruyorPahalı değil mi g733 ile arasında fark ne kadar?
Kaça geldi ?Wiriless ortalama için alınır mı? Fiyatı ok geldi taksit ile kullananlar var mı?
Gruplarda vardıStanley 1.9 lite 1.228 tl ihtiyacı olan alsın gruplarda vs. yok kimse görmeden kapın
Yediler