Hoşlandığım Kıza Açılmalı Mıyım?

Vay be mezuna birakmadan mi günde kaç saat calisyordun bana tavsiye verebilir misin biraz
11de de dershaneye gitmiştim 11 altyapım sağlamdı sınav senesi kız işinden kafam dağınıktı hatta bazen ya istediğim sonuca ulaşazsam ya mezuna kalırsam diyordum ama yine de sınava kadar çalışmayı bırakmadım tabi sınav yaklaştıkça gotum tutuştu öyle arttı çalışmam sonuç iyi geldi mezuna kalmadım
sabah dershaneye gidiyordum denemelere falan giriyordum sonra akşama kadar çalışıyordum tabi aralar oluyordu yemeğe falan da gidiyorduk o yüzden araları falan çıkarınca günde max 7-8 saat falan çalışabilmişimdir

11de de dershaneye gitmiştim 11 altyapım sağlamdı sınav senesi kız işinden kafam dağınıktı hatta bazen ya istediğim sonuca ulaşazsam ya mezuna kalırsam diyordum ama yine de sınava kadar çalışmayı bırakmadım tabi sınav yaklaştıkça gotum tutuştu tabi öyle arttı çalışmam sonuç iyi geldi mezuna kalmadım
sabah dershaneye gidiyordum denemelere falan giriyordum sonra akşama kadar çalışıyordum tabi aralar oluyordu yemeğe falan da gidiyorduk o yüzden araları falan çıkarınca günde max 7-8 saat falan çalışabilmişimdir
Benim malesef temelim çok zayıf mezuna kalacağım gibi nasıl istikrarlı bir şekilde 7-8 saat calisabilyodun

Benim malesef temelim çok zayıf mezuna kalacağım gibi nasıl istikrarlı bir şekilde 7-8 saat calisabilyodun
evde hiç çalışamıyordum o yüzden hep dershanenin kütüphanesine gidiyordum,
kütüphanede herkes çalışıyor sonuçta bakıyorsun etrafına herkes çalışırken telefona bakacak boş boş gezecek halin yok sabah gidiyordum akşama kadar duruyordum kütüphanede, bazen 1 saatte bitecek şeyi 2 saatte anca bitiriyordum bazen istediğin gibi çalışamasan da verimsiz geçse de çalışmak gerekiyor

evde hiç çalışamıyordum o yüzden hep dershanenin kütüphanesine gidiyordum,
kütüphanede herkes çalışıyor sonuçta bakıyorsun etrafına herkes çalışırken telefona bakacak boş boş gezecek halin yok sabah gidiyordum akşama kadar duruyordum kütüphanede, bazen 1 saatte bitecek şeyi 2 saatte anca bitiriyordum bazen istediğin gibi çalışamasan da verimsiz geçse de çalışmak gerekiyor
Anladım çok teşekkür ediyorum değerli bilgiler için

Yapıştır gitsin ileride pişman olursun yoksa

hayırlı olsun

Açıl hocam bazı şanslar kolay kolay önüne gelmiyor bide yok psikolojim bozulur kafasınada girme zaten silke silke çalışacaksın o yüzden sıkıntı olmaz.Bu arada bütün kızlar aynı şeyi yapıyor neredeyse yani ne istediklerini kimse bilmiyor hocam o daha çözülmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ufc 5 gelionmu lan ?
ufc ne ya

Herkese önerileri için teşekkür ediyorum bugün dershanenin pikniğinde yakınlaştığımız bir an teklif ettim ve kabul etti🤯 hepinize teşekkürler
h.o.

dimi zaten çoğunlukla konu foruma yazcak duruma gelince biraz umutsuz vaka oluyodu ama buda ilk olsun
yok vardı 1 2 tane, da bi eleman geleneksel olarak sürekli açılıp red yiyordu yıl başında falan da galiba öyle bir şey hatırlıyorum :d

h.o.

yok vardı 1 2 tane, da bi eleman geleneksel olarak sürekli açılıp red yiyordu yıl başında falan da galiba öyle bir şey hatırlıyorum :d
Aynen her yıl başında açılıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,109
Üyeler
192,878
Son üye
Emru
Geri