Slayer R9T RTX 5090 Alınır'Mı !

EnesMayki

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
80000
80K PARAM VAR SLAYER R9T 5070 Alınır mı? GÜN İÇİNDE ALMAM LAZIM VEYA ÖNERİNİZ VAR MI ?

Ben kullanıyorum aynı modeli kral hatta para sıkışıklığından satıyorumda. 6-7 aylık + - ile bilmek istediklerini sor yardımcı olayım istersen.

Ben kullanıyorum aynı modeli kral hatta para sıkışıklığından satıyorumda. 6-7 aylık + - ile bilmek istediklerini sor yardımcı olayım istersen.
Ne tür oyular oynadın ilk defa laptop alacağım da kasma donma ekranda ölü piksel falan var mı ?

Valla ben ölü piksel görmedim , donma kasma da yaşamıyorum mmorpg ,fps, maç vb oyunlar oynuyorum ben gayet memnunum da işte ekonomik sebepler satmama vesile oluyor yoksa cihazdaki klavyenin rgb yapılandırma kontrolünden, kasanın yakışıklılığı ,yani çok güzel bir makina

Valla ben ölü piksel görmedim , donma kasma da yaşamıyorum mmorpg ,fps, maç vb oyunlar oynuyorum ben gayet memnunum da işte ekonomik sebepler satmama vesile oluyor yoksa cihazdaki klavyenin rgb yapılandırma kontrolünden, kasanın yakışıklılığı ,yani çok güzel bir makina
Dün aldım zaten ya bakalım nasıl çıkacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,841
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri