Öneri Şuan laptop almak mantıklı mı ? İndirim beklemeli miyim?

reşit arda çevik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
176
Yakın zamanda üniversitede kullanmak amacıyla masaüstü bilgisayarımı parça parça sattım ve laptop almayı düşünüyorum.
Oyun oynamayı epey seviyorum ayrıca UE5 üzerinde kendimce projeler yapıp oyun geliştiriyorun buna uygun bir şey almak istiyorum
Şuan tüm parçaları satmadım elimde ekran kartı ve bazı küçük parçalar kaldı o yüzden şuan taksitle mi alayım yoksa biraz daha bekleyip elimdekiler satılınca indirim mi beklemeliyim ?
Aklımda rtx 5060 lı bir model almak var tahmini bütçem ise 42-43k
Ayrıca şuan oturduğum şehirde monster tulpar t7 v26.2.2 rtx 5060 8gb 32 gb ramli modeli 33k ya satan bir ilan var alınır mı?

Ne olursa olsun. 33.000'e kim 5060 satıyormuş? Ama fiyat fazla düşük geldi. Dikkat edin, dolandırıcı olabilir.

Yakın zamanda üniversitede kullanmak amacıyla masaüstü bilgisayarımı parça parça sattım ve laptop almayı düşünüyorum.
Oyun oynamayı epey seviyorum ayrıca UE5 üzerinde kendimce projeler yapıp oyun geliştiriyorun buna uygun bir şey almak istiyorum
Şuan tüm parçaları satmadım elimde ekran kartı ve bazı küçük parçalar kaldı o yüzden şuan taksitle mi alayım yoksa biraz daha bekleyip elimdekiler satılınca indirim mi beklemeliyim ?
Ayrıca şuan oturduğum şehirde monster tulpar t7 v26.2.2 rtx 5060 8gb 32 gb ramli modeli 33k ya satan bir ilan var alınır mı?
Fiyat çok iyi. Normalde 4060 zor bulunuyor o fiyatlara. Test edip al mutlaka hocam. Fiyatı uygun baya. Normal bir dükkan 45 civarında satar o cihazı.

Bedava.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,818
Üyeler
193,139
Son üye
memreclskn
Geri