9070 XT alınır mı? ???

Gigada bi ara termal putty sonucu dikey kullanımda akma oluyordu artık olmuyor hatırlıyorum arkadaşın sorun dediği o dur muhtemeln windforcelar zaten vasat hem ses hem soğutma olarak ama eagle o kadar vasat değil
büyük ihtimalle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5070ti gibi baba bir kart alacaksan sff model almayın. Soğutması, heatsink büyüklüğü fan kalitesi olarak diğer 5070ti modellerden bir tık geri planda kalıyor.
Eagle de sff modeli diye biliyorum o yüzden eagle de önermiyorum. Paran yoktur eagleye bakıyorsun anlıyorum ama en azından sff olmayan palit gainward yada msi ventus modeline bakabilirsin.
asus tuf dedim oda çok pahalı beyazın yüzü gülmüyor

5070ti gibi baba bir kart alacaksan sff model almayın. Soğutması, heatsink büyüklüğü fan kalitesi olarak diğer 5070ti modellerden bir tık geri planda kalıyor.
Eagle de sff modeli diye biliyorum o yüzden eagle de önermiyorum. Paran yoktur eagleye bakıyorsun anlıyorum ama en azından sff olmayan palit gainward yada msi ventus modeline bakabilirsin.
vardı piyasada normal gamingpro ve phoneix ler şu 5070ti fiyatı arttığından beri yoklar yerlerini inceltilmiş halleri aldı sanki onları pazarlayalım diye. ventus halen alınmamalı

büyük ihtimalle

asus tuf dedim oda çok pahalı beyazın yüzü gülmüyor
UV yapıp kullanırsan sıkıntı çıkarmaz sff zaten sff olarak iki tane seçeneğin var inno yada eagle beklerim dersen inno var o daha ucuz oluyor

7800xt kullanicisi olarak amd ekran karti kullaniyorsan saglam kaliteli bir psu ile kullanman lazım derim bence alınır 9070xt sağlam kart üzmez

Demişler ya ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye o laftaki ucuz mal 9070xt dir. Ucuzdur ama hep acaba az daha koyup öbürünü alsam daha mı iyiydi diye düşünürsün. Fsr ın adam gibi oyun desteği yoktur, blender vs becerisi iyi değildir, 4k da dlss 4.5 te ultra performansta bile çok iyi kalite alıp fps uçurabilirsin, nvidia frame generation çok daha iyi çalışır ve stabildir, neural rendering desteği vardır, sürekli dlss e güncelleme alır ve yapay zeka motoru daha iyidir. Bu yüzden benim için 5070 bile 9070xt den iyidir ki 5070ti ile boy ölçüşemez bakma internette dlss fsr kapalı 2 oyun karşılaştırmışlar birisi 103 almış öbürü 100 bir anlamı yok.

vardı piyasada normal gamingpro ve phoneix ler şu 5070ti fiyatı arttığından beri yoklar yerlerini sff kartlar aldı sanki onları pazarlayalım diye. ventus halen alınmamalı

UV yapıp kullanırsan sıkıntı çıkarmaz sff zaten sff olarak iki tane seçeneğin var inno yada eagle beklerim dersen inno var o daha ucuz oluyor
Ventus yine nimet bence zotac sff eagle ve windforceye göre. Ventus orta kalite bir tık düşüğü shadow zaten. Bu ikisi yük altında sıcaklığı düşürmek için birazcık sesli çalışabiliyorlar
Onun dışında sff modellerinde coil whine sorunu mevcut ( eagle zotac sff windforce )

arkadaşlar alınır mı?, alınır diyorsanız nedenini , alınmaz diyorsanız nedenini ve neyi tercih ettiğinizi yazın !!
Oyun oynayacaksan evet alınır yılın en iyi kartı. Hem saf gücü güzel , hem fsr4 ile kendini geliştirdi hem de fiyatı çok uygun rakiplerine göre. Yazılım sorununda korkmana gerek yok güncel sürücülerde sorun yaşamazsın stabil bir sistemde.

Ventus yine nimet bence zotac sff eagle ve windforceye göre. Ventus orta kalite bir tık düşüğü shadow zaten. Bu ikisi yük altında sıcaklığı düşürmek için birazcık sesli çalışabiliyorlar
Ayrıca sff modellerinde coil whine sorunu mevcut olabiliyor.
fiyatını haketmiyor 56K abartı bi fiyat 52 falan olsa neyse de şu var o fiyata

Gigabyte ın kullandığı macunda problem var 9070xt gaming aldım hot spot 98 gördü 5 dakikada, gpu sıcaklığı 58 olmasına rağmen. Yani macun yayılmıyor çipe.

Geri