Bütçe çıkarsa https://www.akakce.com/kulaklik/en-...rofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,18196989.html Pembe veya yeşil seçerek 400 tl daha az ödeyebilirsiniz. Sıkıntı olmayacaksa.Merhaba 2000 TL ye mikrofonlu kulaklık önerisi bekliyorum
kablolu kablosuz fark etmez ama kablolular çok hemen aşınıp max 1 yıla kablosu kıvrılıyor bozuluyorHocam 2000 civarına düzgün kablosuz alamazsın ortlaama 3000 e çok güzel kulaklıklar var ama düşünürsen
2000 e güzel bi kablolu alırsın ama ona göre düşün taşın
Hocam kablolu kablosuzdan uzun gider aslında bende bi Sharkon er3 vardı kulaklık bana 4 seneden fazla gitti kablosuza geçince kenara kaldırdım hala çalışıyo sadece pedleri soyuldu başka eksiği yok. Yani demem oki kasaya taktığın kabloyu çekerek bağlantı yerini sıkıştırmıyosan masada kulaklığın kablosu ile kabloyu arada sıkıştırmıyorsan ciddi anlamda hişbişey olmaz ömürlük gene kullanırsın bu int kafelerin tamamı kablolu kulaklık kullanıyo bi bok olmuyor afedersin kulaklığa.kablolu kablosuz fark etmez ama kablolular çok hemen aşınıp max 1 yıla kablosu kıvrılıyor bozuluyor
kablolu kablosuz fark etmez ama kablolular çok hemen aşınıp max 1 yıla kablosu kıvrılıyor bozuluyor