rtx olması şart mı o fiyata güzel rx de bulursunamacım güncel oyunları oynamak değil rust, cs, pubg, forza falan oynarım sizce alınır mı? sarı sitede 9000tlye temiz kutu faturalı buldum.
2080 bugün halen taş gibi çalışan bir kartamacım güncel oyunları oynamak değil rust, cs, pubg, forza falan oynarım sizce alınır mı? sarı sitede 9000tlye temiz kutu faturalı buldum.
2080 in big 2026amacım güncel oyunları oynamak değil rust, cs, pubg, forza falan oynarım sizce alınır mı? sarı sitede 9000tlye temiz kutu faturalı buldum.
Yani o fiyata 3060Ti almayı tercih ederim en azından daha güncel. Hatta şansımı zorlayıp 3070-3070Ti denk getirmeyi de denerdim. 2080 Süperin alınabilir olması için aynı güçteki 3060Ti den önemli ölçüde ucuz olması lazım.amacım güncel oyunları oynamak değil rust, cs, pubg, forza falan oynarım sizce alınır mı? sarı sitede 9000tlye temiz kutu faturalı buldum.
Çok eski bi kart. Ne kadar kutulu ve temizde olsa 7 yıllık. Güç olarak 2070ti a denk olan ps5 den biraz daha güçlü yani çoğu oyunu tertemiz açar ama 7 yıl çok eski ve 20 serisinde düzgün kart bulması çok zor.amacım güncel oyunları oynamak değil rust, cs, pubg, forza falan oynarım sizce alınır mı? sarı sitede 9000tlye temiz kutu faturalı buldum.