Kaç inç aradığını belirtirsen daha rahat yardımcı olabiliriz hocam.Arkadaşalar bu fiyat bandında film dizi izlerken beni menmun edecek 4k deneyimini yaşatacak tv önerir misiniz ? Oled qled fakan çok anlamıyorum
Vatan internet magazasinda gece indirimlerini ve stok durumunu takip edin, 65c7k nin fiyati şuanki gördüğünüz şişirilmiş fiyatlar degil hocam.75 inç olursa iyi olur bütçe 100 bine kadar zorlayabilirim aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
100 bine 65 inç tcl 65c7k alınır mı
55c6kyi vatandan takip edip aldım geçen.75 inç olursa iyi olur bütçe 100 bine kadar zorlayabilirim aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
100 bine 65 inç tcl 65c7k alınır mı
Kendi ses sistemi iyi diyorlar indirim takio edip bende c7k olan modeli alacağım 65 inç yada 75 inç55c6kyi vatandan takip edip aldım geçen.
İnanılmaz bir TV. Kesinlikle TCL miniled bak.
75 inç filan odana göre büyük kalıyorsa 65lik model gayet iyi başka herhangi bir modele bakmana gerek yok gayet tatmin eder. Belki alırken yanına soundbar alman gerekebilir.(Ben almaya gerek duymadım. Benim için tatminkar bir sesi var.)
Tv niz hayırlı olsun hocam55c6kyi vatandan takip edip aldım geçen.
İnanılmaz bir TV. Kesinlikle TCL miniled bak.
75 inç filan odana göre büyük kalıyorsa 65lik model gayet iyi başka herhangi bir modele bakmana gerek yok gayet tatmin eder. Belki alırken yanına soundbar alman gerekebilir.(Ben almaya gerek duymadım. Benim için tatminkar bir sesi var.)