Animeden anlayanlardan anime önerisi istiyom birde site

Vi...

80+
Reaksiyon skoru
0
şuanlık devil my cry, dandadan izledim kullandıgım site anizium türkçe dublajlı diye bu tarz dublajlı anime yada dublaj gelicek anime önerirsimisniz bu 2si gibi yeni başladıgım için hiç bi b*k anlamıyom neyin ne oldugundan felan şimdiden teşekkür ederim.

Tek izledigim animeden vereyim araba seviyorsan initial d izleyebilirsin.

Hocam anlıyacak bir şey yok zaten çizgi film’in japon çizimli versiyonu ve yetişkinler içinde uygun versiyonungibi düşünün sadec 3-5 terim vs. var o kadar

Peki kısa 1-2 sezonluk 12 bölümlük şeyler mi arıyorsun ?

Yada Uzun 200-500 bölümlük Top anime serilerinide izler misiniz ? Yoksa sadece kısa seriler mi ?

Ayrıca Türkçe Dublaj zorunlu mu ? Yani hocam İzleyenlerin %95’i türkçe altyazılı izliyor

Hocam anlıyacak bir şey yok zaten çizgi film’in japon çizimli versiyonu ve yetişkinler içinde uygun versiyonungibi düşünün sadec 3-5 terim vs. var o kadar

Peki kısa 1-2 sezonluk 12 bölümlük şeyler mi arıyorsun ?

Yada Uzun 200-500 bölümlük Top anime serilerinide izler misiniz ? Yoksa sadece kısa seriler mi ?

Ayrıca Türkçe Dublaj zorunlu mu ? Yani hocam İzleyenlerin %95’i türkçe altyazılı izliyor
knk ben ddublajdan dahaçok keyif alıyom alt yazılı çok keyif vermiyo sezon bölüm hiç farketmez dram romtiklik az bişi mazcera aksiyon yeterli

knk ben ddublajdan dahaçok keyif alıyom alt yazılı çok keyif vermiyo sezon bölüm hiç farketmez dram romtiklik az bişi mazcera aksiyon yeterli
Dublaj tan cikmaya calis cunku dublajli olanlarin sayisi asiri az. Zaten japonca seslendirmenler o kadar iyiki turkceden daha duygulu tonda konusuyorlar. Altyaziya yavas yavas alisirsin korkma.

dublaj boş iş o duyguyu almak için japonca izlemeni öneririm seri olarak bayadır izlemiyorum ama mushoku tensei güzel çok hafif romantiklik bol macera falan var aklıma gelmedi başka genelde uzun izliyorum çünkü

streamio diye bir uygulama var torrentden istedigini izlemeni sagliyor site kapancak filan diye bir derdin olmuyor

Hocam yani %99’umuz altyazılı izliyoz dublajlıda pek yok zaten dublajlı öneremem

Ama altyazılı izlemeye karar verisiniz bir kaç önerim olacak

Top 1 Anime olarak Kesinlikle bunu izle ⬇️
-Naruto Serisi (çok uzun seri ama Mükemmel)

Popüler serilerden Önerilerim⬇️

- Chainsaw Man (Mükemmel bir şey geçen filmi çıktı “Reze ARC” kesin onuda izle)

- Jujutsu kaisen (Ben sevmiyorum ama şuan yeni nesilde en popüler seri)

- Your Name (Elon Musk’ında en sevdiği anime , bu arada bu seri değil direl film)

-mushoku temsei

Vs.

Son düzenleme:
Code geass

dublajı bırakmanı öneririm. Çok şey kaçırıyorsun.
"Acilen Türkçe dublaji bırakmalısın"

En popüler olanlari izleyebilirsin .
Demon slayer
Chainsawman
Attack on titan
Code geass
Death note
Mushuko tensei
Steins gate
Sousou no frieren
Solo levelling

Profilim. Yuksek puan verdiklerime bakabilirisin.

Demon slayer
Chainsawman
Attack on titan
Code geass
Death note
Mushuko tensei
Steins gate
Sousou no frieren
Solo levelling

12bin bölüm 🫪, hocam naptın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Spor seviyorsan: Kuroko no basket, hajime no ippo
Dövüş, savaş: Bleach(kılıçlı) , Naruto(büyülü ninja gibi bir şey)
Bilim kurgu :stein gates
Romantizm: kaoru hana wa rin to saku, kaguya-sama
İntikam: Dororo
Bonus: Death note

Son düzenleme:

Demon slayer
Chainsawman
Attack on titan
Code geass
Death note
Mushuko tensei
Steins gate
Sousou no frieren
Solo levelling

Mal alışkanlığım olmadığı için izlediklerimi unuttum arşivlemek için çok mantıklıymış acemiliğimize verelim

12bin bölüm 🫪, hocam naptın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Spor seviyorsan: Kuroko no basket, hajime no ippo
Dövüş, savaş: Bleach(kılıçlı) , Naruto(büyülü ninja gibi bir şey)
Bilim kurgu :stein gates
Romantizm: kaoru hana wa rin to saku, kaguya-sama
İntikam: Dororo
Bonus: Death note
10 yıldan fazladır izliyorum. çok normal :)
Mal alışkanlığım olmadığı için izlediklerimi unuttum arşivlemek için çok mantıklıymış acemiliğimize verelim
benimde yoktu ama izlediğim animeleri listeme ekliyordum unutmamak için. geçen yılda mal'a kaydetmeye başladım hepsini .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,818
Üyeler
193,139
Son üye
memreclskn
Geri