Ducktape
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Saygıdan bahsediyorsak kardeş bu arkadaş başka bir konuda neden caps açık yazıyorsun cevabı olarak sanane istediğim gibi yazarım laflarım zorunamı gitti diyor arkadaşın her sözü bi ragebait hiç kusura bakma burada saygılı bir şekilde bir konuyu tartışacaksak herkes seviyeli olmalı birşeyin kötü veya iyi olduğunu kendi deneyimlerine göre kendince , kullandığın kelimelerin sonuna “ bence” kelimesini ekleyerek yazarsın olması gerekende budur saygı çerçevesinde tartışırız anlaşırız anlaşamayız bilemem .adam nefret etmiş markadan benzer şeyleri yaşadığım içinde hak veriyorum herkesde saçma sapan yorum yapıp konudan ziyade konu sahibiyle uğraştığı için adamda acımadan yazmaya başlamış onunla uğraşanlara
birine acınası haldesin demek nası bi nefret göstergesidir ? adam sinirlenmiş yazmış acele etmiş belki sinirinden bam güm klavyeye vura vura yazdı belki hepimiz sinirleniyoruz yeri geliyor ama o son sözünüz ayıp saygıdan bahsederken saygısızlık yapmışsın
2. Olarak üslubunuz , biriniz 12 yaşındaki bir VELET gibi caps kapamadan hiçbir argüman veya bir deneyim sunmadan “ sizin o saf güç kartlarınız elinizde patlıcak , amd alınmaz , kudurmayın gibi üst perdeden ve çocukca kelimeler kullanıp saygı beklemeyezsiniz siz başkasına saygı duyarsanız mesela ben amd tercih etmem bu bu sebeplerden kullananada saygı duyarım deseniz kimse size UCUBE muamelesi yapmaz tekrardan söyliyim saygı karşılıklı birşeydir .
Konu sahibinden bağımsız sizde saygısızsınız ve benim şuan yaptığım gibi saygılı konuşulmasını pek haketmiyorsunuz bu durumun sebebide sizinde saygısız olmanız , bir üst mesajlarınızda arkadaşa uyarak “ amd alacağınıza o parayı yakın ısının daha iyi ehü ehü “ yapmanız son derece saygısızca bir haraket düzgün tartışmak istiyorsanız uzun süreli bi amd kullanıcısıyım ve arkadaşın dediğinin aksine hayatımda hiçbir bilgisayarımı yada parçasını babam veya biri almadı hepsini ben çalıştım kazandım saygı çerçevesinde tartışmak isterseniz tartışalım yoksa küçük çocuklar gibi chat yapmayın lütfen .