ASUS NUC12 Pro Slim Kit - Intel® Core™ i7-1260P Barebone Mini PC - 16.458 TL

ama bunda ram ssd yok mac minide en azından onlar var.
Elimde ramde var ssd de o yüzden benim için dert olmuyor ram ssd alacak olsam depo ürünü ile ayni fiyata gelirdi mac mini m4 bundan daha iyi cihaz ama macos alışacağım sistem degil, windows rahat geliyor sıkıntısıda olsa, şuan bile hem android hem ios cihaz var android daha rahatım hatta ondan yazıyorum, alışmış olduğumuz rahatlıktan kaynaklı

hocam deneyebilir misini bilmiyorum thunderbolta harıcı ekran kartı takılabiliyor zamanında mac m4 mini 20 civarıdna iken bundan dolayı almamıştım.Tabi harici bir güç kaynağı lazım ekran kartına.
Öyle direk deneyemiyor box lar var gereksiz pahalı Çin olayıda sıkıntı olduğu için herkes harici gpu takip kullanayım dediğinde de pahalı oculink olanlar uygun ondada soket yok ssd yerine takabilir o zaman ssden feragat edip ngff ssd takması gerek

hocam deneyebilir misini bilmiyorum thunderbolta harıcı ekran kartı takılabiliyor zamanında mac m4 mini 20 civarıdna iken bundan dolayı almamıştım.Tabi harici bir güç kaynağı lazım ekran kartına.
bende yok ki hocam onlardan ya

Ürünü kurdum içine 16 ve 4 GB olacak şekilde 3200 mhz 1.2v da calısan sodimm ramlerden taktım bi de sandisk 250gb normal m2 ssd taktım. Yanında ufak ssd takma yeri de var kolayca arkası zaten açılıyor ürünün.

Type-c görüntü aktarma ile KVM li monitöre bağladım el kadar bişi zaten. Bende bi köle var ultra 5 245KF de 1000 ürüne bakarken dakikada bu yaklasık 800 ürüne bakabiliyor (benim benchmark :D) ryzen 3 2200g de mesela 300 ürüne bakabiliyodum dkda.

(iş yaparken tüm corelara tüm işleri veriyorum aslında burada çoklu çekirdek performansını ölçüyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,450
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri