Ekran kartı oyunda 78 dereceye çıkıyor

Friedhelm

80+
Reaksiyon skoru
7
RTX 5070 MSI Ventus 2X OC ekran kartını kullanıyorum ve oyunlarda 78 derecelere kadar çıktığını görüyorum, Steam'in kendi display seçeneğinden görüyorum bu sıcaklıklar normal mi bir sıkıntı olur mu?

RTX 5070 MSI Ventus 2X OC ekran kartını kullanıyorum ve oyunlarda 78 derecelere kadar çıktığını görüyorum, Steam'in kendi display seçeneğinden görüyorum bu sıcaklıklar normal mi bir sıkıntı olur mu?
Kasa modeliniz nedir zaten 5070 gibi güçlü bir kartta 2 fanlı tasarım olduğundan 70 altı biraz zor 85 i geçmesin yeter

Kasa modeliniz nedir zaten 5070 gibi güçlü bir kartta 2 fanlı tasarım olduğundan 70 altı biraz zor 85 i geçmesin yeter
kasada msi 4 fanlı bir kasa yeni aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir sorun olurmu kartımın bu sıcaklığı?

Son düzenleme:
En son ne zaman termal macun değişimi yaptınız?

normal hava akışını düzeltirsen daha da düşer kasa içi foto atar mısın

Ekler

• image.webp
    image.webp
    960.5 KB · Hit: 39
önce kabloları bi kaldır hocam düzenle kasa içini airflowun rezalet görünüyor şuan ekran kartının altına 2 adet reverse blade fan takarsan 70 lerin altına düşersin ama hava akışın kötü alttaki fanlara bak onlardan bahsediyorum

Ekler

• 1000086613.webp
    1000086613.webp
    765.5 KB · Hit: 27
kasada msi 4 fanlı bir kasa yeni aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir sorun olurmu kartımın bu sıcaklığı?
Altta kasana baktım normalde kolay kolay oyunda 75 i geçmemeli oda sıcaklığını 23 olarak baz aldım işlemci oyundayken max kaç dereceye çıkıyor

Bir kişi MSI Afterburner programından güç limitini %80'e getirip Memory 2000 Core da 250 değerini girmemi bu sayede hem 10 derece daha serin çalışacağını hem de 10-15 FPS fazla vereceğini söyledi siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam hotspot sıcaklığı kaç oluyor. Orası daha da önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,449
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri