İlişkimde Boğuluyorum!

Baştan sona okudum ve ne kada rişaiz olduğumu bir dhaa fark ettim okumaz okaydım bu ne olum ? İnsanalar modenlik özgürlük adı altında her geçen gün daha beyinsiz oluyor

Öncelikle keşke yapay zekaya atıp metni düzenle deseydin içinden geçmişsin ne dediğin belli değil

Ama en basitindne senle daha çıkalı 1-2 hafta olan kız senle yatıyorsa gerçekten ciddi bir şey mi bekliyon ?

Allah Akıl fikir versin Böylelerine ne diyeyim

Maalesef çevremde bu tarz karakterde türeyen çok fazla ikinci el insan var. Duygusal boşluklarınızı fark edip sizi istismar edecek, hayatınızı zehir edecek kişilere asla taviz vermeyin. Aklınız aşağıdaki kafanızda değil yukarıdaki kafanızda olsun. Kişisel gelişiminize ve kariyerinize odaklanın. Kendinize yatırım yapın çünkü zaman geri gelmiyor. Bir arayış içinde yıllarınızı heba ettikten sonra söylenen keşkelerin hiçbir kıymeti kalmıyor. Yaşamı ve gençliği yalnızca cinsellik üzerinden tanımlamaya çalışan bu ahmak kitle yüzünden saf kaliteli ve çalışkan insanlar hem zaman kaybediyor hem de bu girdaptan çıkmakta zorlanıyor. Kendinize saygı duyun standartlarınızı yükseltin ve sizi gerçekten büyütecek insanlarla vakit geçirin. Sevgiler <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,452
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri