Evet hocamParafly platinium olmasına gerek yok dimi normal paraflyda kampanyaya katılabiliyor
Harcama takip kısmından barem dolmuş mu bir kontrol edin hocam. Normalde toplam 25k alışverişin sonunda provizyon beklemeden son alışverişimde tarafıma yansımıştısahibiden param güvende ile 2.el bir kart aldım dün akşam henüz sistemde 5000 tl kazandınız diye gözükmüyor. Harcama provizyonda olduğu için mi böyle?
İlk kredi kartına mı özel yoksa ilk parafly kredi kartına mı özel hocam yanlış anlaşılma olmasınKampanya şartları böyle ne yazikki hocam, ilk kredi kartina özel
"Kampanya bankamızdan henüz bireysel kredi kartı almamış müşteriler veya başvuru tarihi itibariyle son 6 aydır açık bireysel kredi kartı bulunmayan bankamız müşteriler için geçerlidir."
İlk kredi kartına özel hocam, Halkbankda başka kredi kartınız varsa olmuyorİlk kredi kartına mı özel yoksa ilk parafly kredi kartına mı özel hocam yanlış anlaşılma olmasın
halkbank ta yok başka bankalarda varİlk kredi kartına özel hocam, Halkbankda başka kredi kartınız varsa olmuyor
O zaman yararlanırsın hocamhalkbank ta yok başka bankalarda var
Hadi hayırlı olsun hocam cok sevindim, geri bildirim için teşekkürlerkampanya birleşip birleşmemesiyle alakalı talep açtırdım incelendi ve bugün mail geldi,
Paraf ‘lı ol ilk harcamanı Vatan’dan yap 5.000 TL ParafPara kazan kampanyası kapsamında 24.04.2026 “E/VATAN BILGISAYAR İSTANBUL TR” yapmış olduğunuz işleminize istinaden kazanımınız 03.06.2026 tarihinde yükleme yapılacaktır. Kampanya kapsamında ParafPara kazanmaya hakeden müşterilerin ödülleri 3 Haziran 2026 tarihinde ilk harcaması yapmış olduğu kredi kartına yansıtılacaktır.
birleşiyormuş ödüller ve parafpuanlar sınırsız süreli.